• BIST 9079.97
  • Altın 2306.479
  • Dolar 32.3199
  • Euro 35.0359
  • İzmir 19 °C

Polisimiz 169 Yaşından Aliağa kutlamaları

Polisimiz 169 Yaşından Aliağa kutlamaları
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Türk Polis Teşkilatı kuruluşunun 169. Yılını tüm yurtta olduğu gibi Aliağa'da da düzenlediği törenlerle kutladı. Vatandaş odaklı hizmeti en iyi şekilde götürmek, Polis - Halk ilişkilerini en üst düzeye çıkarmak polisin vizyonunun t

POLİSİMİZ 169. YAŞINI KUTLADI

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Türk Polis Teşkilatı kuruluşunun 169. Yılını tüm yurtta olduğu gibi Aliağa'da da düzenlediği törenlerle kutladı. Vatandaş odaklı hizmeti en iyi şekilde götürmek, Polis - Halk ilişkilerini en üst düzeye çıkarmak polisin vizyonunun temelini oluşturduğu belirtildi.

Aliağa'da resmi törenler Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk anıtına çelek konmasıyla başlandı. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından törenler Aliağa Belediyesi Çok amaçlı salonunda devam etti.

ONUR DUYUYORUZ

Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan kokteyle yaptığı konuşmada Polis teşkilatının 169. Yıl dönümünü kutlamanın büyük onur ve kıvancını yaşadıklarını ifade ederek şöyle konuştu: "Suçluları en kısa sürede yakalamak ve en önemlisi suç oluşmadan önlemek asıl amacımızdır. Çünkü suç oluştuktan sonra mutlaka bir mağdur, bir kayıp vardır. Hatta bazen telafisi mümkün olmayan üzücü olaylar meydana gelmektedir. Bu sebeple; önleyici hizmeti arttırmak , vatandaş odaklı hizmeti en iyi şekilde yürütmek polis-halk ilişkilerini en üst düzeye çıkarmak vizyonumuzun temelini oluşturmaktadır" dedi.

ASAYİŞİN VE GÜVENLİĞİN OLMADIĞI YERDE

Özgürlük - güvenlik, vatandaşa iyi hizmet  konularında üzerlerine düşen sorumluluğun farkında olduklarını kaydeden Tuğan asayişin ve güvenliğin olmadığı yerde hiç bir şeyden bahsetmenin mümkün olmayacağını belirterek "Bunun bilincinde olarak; kendimizi en iyi şekilde yetiştirmeye, aldığımız bilgileri en iyi şekilde değerlendirmeye ve vatandaşlarımızla gönül köprüsü kurarak, Toplum destekli Polislik uygulamasını en üst seviyeye çıkartmak gayret ve çabası içerisindeyiz" dedi.

HER ZAMAN GÖREV BAŞINDAYIZ

Polisin başarısının vatandaşın desteği ile doğru orantılı olduğunu belirten Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan şöyle konuştu "Vermiş olduğunuz destekle yarınlarınıza yarınlarınıza bakarken umutlu olun, huzurlu olun. Gece gündüz demeden sizi düşünen, sizin için koşan ve sizin güvenliğiniz için personeli ile Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğünün görevi başında olduğunu hiç biz zaman unutmayın" diyerek sözlerine son verdi.

Sözlerine polis teşkilatının 169. Yıldönümünü kutlayarak başlayan Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz teşkilatın teknolojiyi yakından takip ettiğini ifade ederek şöyle konuştu "Polnet ve mobese gibi teknolojiler kullanılıyor bunun yanında okullarla iletişim kurarak eğitim ve öğretimin güvenli ortamlarda olmasını sağlıyor. Çocuklarımızın zararlı alışkanlıklardan uzak durması için elinden gelen çabayı sarf ediyor. Ülkemizin ve milletimizin oluşturduğu her parçada polis teşkilatımızın da bir katkısı oluyor" dedi.

Konuşmaların ardından polis memurlarının hazırladığı "cibali karakolu" isimli kısa skeç oynandı. Mesleklerinde oldukça başarılı olan polisler tiyatro sahnesinde de başarılı bir oyun sergileyerek performanslarıyla göz doldurdular. Kısa sürede hazırlanan oyun izleyenler tarafından oldukça beğenildi.

Daha sonra gün nedeniyle düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenleri ödülleri verildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894