• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İzmir 25 °C

Hido’ya Ünlü Konuk...

Hido’ya Ünlü Konuk...
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Avrupa basketbolunun çok yakından tanıdığı Sırp antrenör Milos Gligorijeviç, 16-22 Haziran’da Çeşme’de düzenlenecek Hido Talent Camp’ta deneyimle
HİDO’YA ÜNLÜ KONUK...
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
 
Avrupa basketbolunun çok yakından tanıdığı Sırp antrenör Milos Gligorijeviç, 16-22 Haziran’da Çeşme’de düzenlenecek Hido Talent Camp’ta deneyimlerini çocuklarla paylaşacak.
 
NBA’deki yıldızımız Hidayet Türkoğlu’nun, Çeşme’de 16-22 Haziran tarihleri arasında düzenleyeceği Hido Talent Camp’ın bu sezonki konuğu Avrupa basketbolunun çok yakından tanıdığı Sırp Antrenör Milos Gligorijeviç olacak. Partizan altyapısında 8, A Takım’da 4 yıl görev alan ve bu sürede 4 Sırbistan Ligi şampiyonluğu yaşayan Gligorijeviç, Euroleague’de ise Dusan Ivkovic ve Dusko Vujosevic gibi Avrupa Basketbolunun en önemli iki koçunun yardımcı antrenörlüklerini de yaptı.
 
Gligorijeviç, son olarak geçen yıl Sırbistan Milli Takımı teknik ekibinde Avrupa Şampiyonası’nda yer almıştı. Çeşme Mi Playa Otel’deki Hido Talent Camp’ı neyecanla beklediğini söyleyen Sırp Antrenör, “Türk basketboluna büyük saygı duyuyorum. Hidayet Türkoğlu gibi bir efsanenin liderliğindeki bu projenin bir parçası olacağım için de çok heyecanlıyım. Çesme Talent Camp’e gelecek oyuncularla tanışmayı dört gözle bekliyor ve onlara tecrübelerimi aktarmak için sabırsızlanıyorum” dedi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894