• BIST 9467.05
  • Altın 2495.93
  • Dolar 32.5946
  • Euro 34.8018
  • İzmir 22 °C

Haydi çocuklar! Ramazanda uçmaya!

Haydi çocuklar! Ramazanda uçmaya!
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
AnadoluJet’ten Ramazan Ayında Çocuklara Özel Yüzde 50 İndirim.
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
AnadoluJet, Ramazan ayında aileleriyle farklı şehirleri ziyarete gitmek isteyen çocukları yüzde 50 indirimle uçuruyor. 28 Haziran – 23 Temmuz arasında geçerli olacak kampanya tüm iç hat ve KKTC uçuşlarında geçerli olacak.
 
AnadoluJet, yılın en huzurlu ve kutsal dönemi olan Ramazan ayında aileleriyle farklı şehirleri ya da uzaktaki aile fertlerini ziyarete gitmek isteyen çocuklara özel yeni bir kampanya düzenliyor. 
Çocuklar, Ramazan ayının güzelliğini aileleriyle farklı şehirlere seyahat ederek öğrensin, onlarla bu anlamlı ayı paylaşabilsin diye Ramazan’da tüm çocukları yüzde 50 indirim ile uçuruyor. 
17 Haziran – 23 Temmuz 2014 tarihleri arasında tüm satış kanalları üzerinden satışa çıkacak AnadoluJet’in çocuklara özel Ramazan kampanyasının biletleri, 28 Haziran – 23 Temmuz 2014 arasındaki uçuşlarda kullanılabilecek.  
02 – 12 yaş arasındaki çocukların faydalanacağı kampanya tüm iç hat ve KKTC uçuşlarında geçerli olacak. 
AnadoluJet uçuşları ve ilave hizmetleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.
 
AnadoluJet Hakkında:
Bir Türk Hava Yolları markası olarak 23 Nisan 2008’de Ankara merkezli olarak uçuşlara başlayan AnadoluJet, yolcuya sunulan ilave servislerin yalınlaştırılmasıyla elde edilen maliyet avantajının, bilet ücretlerine yansıtılarak daha geniş halk kitlesinin hava ulaşım hizmetinden yararlanabilmesi amacıyla geliştirilen yeni bir iş modeli ile operasyonuna devam etmektedir. Türk Hava Yolları güvencesi altında yurtiçi seferler düzenleyen AnadoluJet, her geçen gün uçuş ağını genişletmektedir. Daha detaylı bilgilere www.anadolujet.com internet adresi ve/veya 444 2538 numaralı çağrı merkezi aracılığıyla ulaşılabilir.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894