• BIST 9484.37
  • Altın 2493.505
  • Dolar 32.5975
  • Euro 34.8026
  • İzmir 23 °C

Karneden önce madalya!

Karneden önce madalya!
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
KARNEDEN ÖNCE MADALYA!
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
Özel İzmir SEV İlköğretim Okulu öğrencileri katıldıkları Uluslararası GAUSS Matematik Yarışmasında 3 altın, 3 gümüş ve 4 bronz madalya kazandı.
 
Uluslararası çapta düzenlenen Gauss Matematik Yarışmasına her yıl olduğu gibi bu yıl da 7 ve 8. sınıf öğrencileri ile katılan Özel İzmir SEV İlköğretim Okulu, başarılı sonuçlara imza attı. Matematik Öğretmenleri Kerem Altıntop ve Almila Toga önderliğinde yarışmalara hazırlanan 8. sınıf öğrencileri iki altın, iki gümüş ve 3 bronz madalya, 7. Sınıf öğrencileri ise  1 altın, 1 gümüş ve  1 bronz madalya kazanarak matematik başarılarını belgelemiş oldular. Ayrıca 8. sınıf öğrencilerinden Cem Özsümer ve Gökçe On ile 7.sınıf öğrencilerinden Yusuf Gürkan Onur Ödülü’ne layık görüldü. 
 
Tatil öncesi düzenlenen bir törenle madalyalarına kavuşan öğrencilerini kutlayan İzmir SEV Matematik Öğretmeni Kerem Altıntop,  “Özel İzmir SEV İlköğretim Okulu olarak yaklaşık 12 yıldır her sene başında oluşturulan matematik takımlarımızla 6.-8. Sınıf seviyelerinde birçok yarışmaya hazırlanıyoruz. GAUSS’taki başarımızın yanısıra bu sene birçok farklı başarıya imza attık. AMC-8 Uluslararası Matematik Yarışmalarındaki madalyalarımızın yanısıra İzmir genelinde yapılan Ulusal Strateji Oyunlarında takım üçüncülüğümüz, Matematik ve Akıl Oyunları Yarışmasında takım olarak İzmir birinciliğimiz, bireyselde  Deniz Boz ile İzmir 3. lüğümüz olmuştur. Öğrencilerimiz iyi bir tatili hak ettiler. Hepsiyle gurur duyuyoruz.” dedi. 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894