Sedat Güç EGE MATEMATİK’TE

Aliağa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sedat güç, emekli oldu. Geçen Cuma 27 yıllık memuriyet hayatına son noktayı koyan güç emeklilik işlemlerinin tamamlanmasının ardından çağdaş demokrat eğitim kurumu olarak bilinen Ege matematik dershanelerinde eğitim ca

2006-09-22 23:46:47

Sedat Güç, EGE MATEMATİK’TE

Aliağa’nın sevilen eğitimcilerinden Sedat Güç, 27 yıl kamuda süren öğretmenlik yaşamına emekli olarak son verirken, dersane öğretmenliğine adım attı. Sedat Güç, emeklilik işlemlerinin tamamlanmasının ardından Ege Matematik ve Birey dersanelerinde Matematik öğretmeni olarak görev yapacak.

Aliağa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sedat güç, emekli oldu. Geçen Cuma 27 yıllık memuriyet hayatına son noktayı koyan güç emeklilik işlemlerinin tamamlanmasının ardından çağdaş demokrat eğitim kurumu olarak bilinen Ege matematik dershanelerinde eğitim camiasına hizmet etmeye devam edecek. Sedat güç’ün  emeklilik kararı eğitim camiasından üzüntü ile karşılanırken emekliliğinde Aliağa’da ikamet edecek olması ve Ege matematikte görev alacak olması sevenleri  ve öğrencileri tarafından  sevinçle karşılandı.

EGE MATEMATİK:”KENDİMİZLE YARIŞTAYIZ”

Aliağa’da uzman öğretmen kadrosu ile Birey Eğitim Yayınlarının kalitesini aynı çatı altında birleştiren Ege Matematik Dershanesi başarısına başarı katarak hızla büyümeye devam ediyor.  27 yıllık eğitimci ve Aliağalıların üstüne titrediği tecrübeli eğitimci Sedat Güç’ün Ege Matematik dershanelerini tercih etmesinin gururunu yaşadıklarını ifade eden  Dersane genel müdürü A. Emin Akman, “Hocamızın bizimle çalışmak istemesini memnuniyet ve gurur ile  karşıladık. Çağdaş eğitimin adresi olan Ege Matematik dershaneleri  sevgili hocamız Sedat Güç ile daha da güçlenecek. Aliağa’nın çağdaş yarınları için umut kaynağı olacaktır.” dedi

ÇAĞDAŞ, LAİK ANLAYIŞ BİREY DERSANELERİNDE

Kurum olarak gerek yayınlarıyla gerekse eğitim kalitesiyle Türkiye’deki en iyi dershanelerle aynı düzeyde olduklarını belirten A.Emin Akman, “Ege Matematik Dershaneleri Aliağa ve çevresindeki öğrenciler için bir olanaktır. Ders dışındaki etüt, bire bir ve ek ders çalışmalarından yararlanabilmesi açısından dershane öğrenci için kolay ulaşılabileceği bir yerde olmalıdır. Biz dershanemizle öğrencimize bu kolaylığı sağlamak istiyoruz. Kurum olarak temel felsefemiz çağdaş, laik, demokratik, insanı seven ve insana değer veren öğrencilerin yetişmesine katkıda bulunmaktır. Bu konuda Atatürkçü düşünceden ödün vermeden geçmişte olduğu gibi bugün de çalışmalarımıza devam edeceğiz. Velilerimizin güven ve desteği başarımıza güç katacaktır “ dedi.

SEDAT GÜÇ KİMDİR

1956 Akçaabat-Trabzon doğumlu olan  Sedat Güç, İlk ve Orta Öğretimini Akçaabat’ta yaptı. Güç,  Trabzon Fatih Eğitim Enstitüsünde Matematik bölümünü bitirerek öğrenim hayatını tamamladı. İlk görev yeri olan Adana’da 5 yıl görev yapan Sedat Güç, 3 yıl Trabzon, 6 yıl Diyarbakır, 13 yılda İzmir olmak üzere memurluk görevini tamamladı.

19 yıl boyunca idarecilik görevi yapan eski Aliağa M.E.B. Müdür Vekili 6 sene İzmir dışında 3 değişik okulda Müdür Yrd. yaptı.

Aliağa Meslek Lisesinde  09.09.1993 yılında Okul Müdürlüğü görevine başlayan Sedat Güç dört buçuk yıl görev yaptıktan sonra 11.02.1998 yılında İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atandı. Altı buçuk yıl Şube Müdürlüğü yaptıktan sonra Aliağa İlçe M.E.M. Müdür Vekilliğine atanan GÜÇ bu görevini 2 yıl sürdürdü son olarak ilçe milli eğitim  şube müdürlüğü görevinde bulunuyordu. 27 yıllık örnek eğitimci Sedat Güç’e  Günaydın Aliağa Gazetesi olarak emeklilik hayatında mutluluklar diliyoruz.  

https://www.gunaydinaliaga.com/ sitesinden 20.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.