Özel Aliağa Tıp Merkezi Açıldı

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Dr.Ali Algül ve Dr.Lale Yıldız Algül girişimi ile açılan Özel Aliağa Tıp Merkezi ''hayat sağlıkla güzel'' mottosuyla Aliağa'da hizmet vermeye başladı.

08 Mayıs 2013 Çarşamba 14:44

tip-merkezi-k.jpg

ÖZEL ALİAĞA TIP MERKEZİ AÇILDI

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Dr.Ali Algül ve Dr.Lale Yıldız Algül girişimi ile açılan Özel Aliağa Tıp Merkezi  ''hayat sağlıkla güzel'' mottosuyla Aliağa'da hizmet vermeye başladı.

Özel Aliağa Tıp merkezi Koordinatörü Handan Başavcı, Tıp merkezinde  6 kat ve 2500 m2 kapalı alanda 14 kişilik hekim kadrosu ve 50 kişilik sağlık çalışanı ile Aliağalılara  7 gün 24 saat hizmet verdiklerini belirterek, “hastalarımıza kaliteli ve iyi hizmet vermek için gece gündüz çalışıyoruz. Poliklinik hizmetlerinin yanı sıra, bilgisayarlı tomografi, 4 boyutlu ultrason, renkli doppler, EMAR, kemik ölçüm cihazı, dijital mamografi, dijital röntgen  ve tıbbi tahlil  laboratuarımızla  hizmet vermekteyiz'' dedi. Özel Aliağa Tıp Merkezinde; Acil servis  Dr. Sınan Güzel,  Ortopedi  Opr. Dr. Mehmet Baran Düzgün, Dahiliye Uzm.Dr. Müslüm Süngü, Çocuk hastalıkları  Uzm.Dr. Ali Ergün,  Kardiyoloji  Uzm.Dr. Hakan Ünlü,  Genel Cerrahi  Opr. Dr. Ertuğrul Yıldırım, KBB Opr.Dr. Haşim Aydın,  Kadın Hast. ve Doğum  Opr.Dr. Meltem Canıtez Nöroloji Uzm.Dr. Selahattin Özcan,  Psikiyatri Uzm.Dr. İlhan Kandemir,  Üroloji Opr.Dr.Tansu Turgut, Radyoloji Uzm.Dr. Mehmet Sağlam    Biyokimya Uzm.Dr. Eda Ekinci, Mikrobiyoloji Uzm.Dr. Tuba Karataş olmak üzere Aliağalıların yakından tanıdığı ve güvendiği doktorlar hizmet vermektedir.  Başavcı ''Tıp merkezimiz SGK, Emekli sandığı, Bağkur, tüm özel sigorta ve bankalar ile anlaşmalıdır. Her yaştan hastamıza check up hizmeti vermekteyiz.  Hastalarımız Kültür Mahallesi 252 Sokak no 6'da  bulunan  tıp merkezimize  600 21 21 nolu telefondan da ulaşabilirler. Hasta haklarına saygı ve hasta memnuniyetini esas alan özverili kadromuz ile tüm Aliağalıları Tıp merkezimize bekliyoruz “dedi.

https://www.gunaydinaliaga.com/ sitesinden 24.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.