• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İzmir 14 °C

Nilüfer Plaj Voleybolu Heyecanına Hazırlanıyor

Nilüfer Plaj Voleybolu Heyecanına Hazırlanıyor
Bursa Nilüfer Belediyesi ile Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) işbirliğiyle kente kazandırılan Plaj Voleybolu Sahası açılış için gün sayıyor.

NİLÜFER PLAJ VOLEYBOLU HEYECANINA HAZIRLANIYOR 

Bursa Nilüfer Belediyesi ile Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) işbirliğiyle kente kazandırılan Plaj Voleybolu Sahası açılış için gün sayıyor. 3 Haziran’da açılacak olan tesis, Bursa’da ilk kez gerçekleşecek olan Balkan Beach Tour’a da ev sahipliği yapacak.

Nilüferlileri sporun farklı branşlarıyla buluşturmayı hedefleyen Bursa Nilüfer Belediyesi, bu amaçla çalışmalarına her geçen gün yenilerini ekliyor. Nilüfer Belediyesi’nin Türkiye Voleybol Federasyonu  (TVF)  işbirliğiyle hayata geçireceği Plaj Voleybolu Sahası, açılış için gün sayıyor. Cengiz Göllü Voleybol Salonu yanındaki alana yapılan Plaj Voleybolu Sahası, 3 Haziran’da faaliyete geçecek.

NİLÜFER’DE PLAJ VOLEYBOLU HEYECANI YAŞANACAK
Plaj Voleybolu Sahası’nın açılış gününde Nilüfer Belediyesi, Bursalıları yine bir ilkle de buluşturacak. Nilüfer Belediyesi ev sahipliğinde Balkan Beach Tour ilk kez Bursa’da yapılacak. 

3-5 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan Balkan Beach Tour Bursa etabı, Plaj Voleybolu Sahası’nda gerçekleşecek. 10 ülkeden toplam 32 takımın katılacağı Balkan Beach Tour Bursa etabının ilk gününde Ana Tablo maçları yapılacak. Çeyrek final karşılaşmalarının ikinci gün yapılacağı organizasyonun son gününde de final heyecanı yaşanacak.

Organizasyonda girişlerin ücretsiz olacağını belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, tüm spor tutkunlarını bu coşkuya ortak olmaya davet etti. Bozbey, “Spor kenti Nilüfer’de tüm halkımızı sporla buluşturuyoruz. Plaj voleybolunun da kentimizde daha fazla yayılması için Plaj Voleybolu Sahası’nı hizmete sunacağız. Sporun her dalında hizmetlerimiz devam edecek” dedi./ EGE BASIN GRUBU 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894