• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

NN Hayat ve Emeklilik’ten anlık bildirim uygulaması

NN Hayat ve Emeklilik’ten anlık bildirim uygulaması
NN Hayat ve Emeklilik’ten anlık bildirim uygulaması

NN Hayat ve Emeklilik, internet ve mobil şubeleri, satış portalı ve son olarak geliştirdiği mobil şube push notification (anlık bildirim) uygulamasıyla dijital platformlardaki varlığını güçlendirmeyi sürdürüyor. Anlık bildirim uygulamasıyla, müşteriler BES hakkına bilgilendiriliyor ve kampanyalardan haberdar ediliyor.

NN Hayat ve Emeklilik, internet ve mobil şubelerinin yanı sıra satış kanalları için hayata geçirdiği satış portalı sayesinde mükemmel müşteri deneyimini sunuyor. NN Akademi e-learning platformuyla tüm çalışan eğitimleri online olarak veriliyor. 2017 yılında sektörde ilk defa push notification (anlık bildirim) uygulaması gerçekleştiren şirket, bir yandan kişiselleştirilmiş müşteri deneyimi sunarken diğer yandan da e-posta, sms ve push notification (anlık bildirim) gibi iletişim araçlarını bir arada yönetiyor. Bu sayede müşterilerine en doğru zamanda en doğru araç ile sesleniyor. 

AMAÇ, MÜŞTERİLERE EN DOĞRU ZAMANDA DOĞRU MESAJI VEREBİLMEK
Sigorta ve bireysel emeklilik şirketlerinin müşterileri, özellikle satış sonrası hizmetlerde dijital kanalları her geçen gün daha fazla kullanıyorlar. Birkaç yıl sonra müşterilerin çok büyük bir kısmı şirketlerin çağrı merkezlerine veya satış temsilcilerine ulaşmak yerine 7/24 hizmet alabilecekleri dijital kanalları kullanacaklar. Bu noktada müşterinin iç sesine kulak veren NN Hayat ve Emeklilik, iOS, Android ve Windows Mobile işletim sistemine sahip tüm telefonlarda kullanılabilen, kullanıcı dostu ve dinamik bir yapıda geliştirdiği mobil şube ile katılımcılarına; birikimlerini takip edebilme, düzenli olarak yatırdıkları katkı payı tutarını değiştirebilme, yatırım yaptıkları fonların performans raporlarına ulaşabilme, fon dağılım oranlarını değiştirebilme, iletişim bilgilerini güncelleyebilme imkânı sunuyor. Sektörde bir ilk olan push notification (anlık bildirim) uygulaması, şirketin gönderimlerini en doğru zamanda ve en hızlı şekilde yapmasına olanak sağlıyor. Push notification (anlık bildirim) uygulaması ile müşterilere BES ve hayat sigortaları ile ilgili bilgi verilerek sahip oldukları ürünün faydaları hatırlatılıyor. Merak uyandırıcı içerikler hazırlanarak kampanyalardan haberdar olmaları sağlanıyor ve mobil şube kullanımı için yönlendirme gerçekleştirilerek müşteriler ile etkileşim artırılıyor.

BESTE YILDIZ: “2017 YILINDA DA SEKTÖRDEKİ FARKIMIZI YİNE ORTAYA KOYACAĞIZ.”
NN Hayat ve Emeklilik Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Beste Yıldız şirketin son iki yılda teknoloji alanında önemli yatırımlar yaptığını belirtirken, “Müşterilerimizin ve satış ekiplerimizin ihtiyaçları doğrultusunda her zaman yeni uygulamalar geliştirerek sektörde öncülük ediyoruz. Şimdiye kadar hayata geçirdiğimiz internet ve mobil şubelerimiz, satış portalımız ve son olarak geliştirdiğimiz push notification (anlık bildirim) uygulamamız ile müşteri deneyimimizde önemli bir fark yarattık. Gelişen dijital dünya hız kesmiyor ve biz de şirket olarak en hızlı şekilde yeniliklere adapte olmak için durmaksızın çalışıyoruz. Yeni dijital pazarlama yöntemleri geliştirmek, daha fazla kişiselleştirme ve segmentasyon yapmak, dinamik içerikler üretmek üzere yaptığımız çalışmalarla 2017 yılında da sektördeki farkımızı yine ortaya koyacağız” dedi.

HAYAT VE EMEKLİLİK ???
NN Hayat ve Emeklilik, ağırlıklı Avrupa'da olmak üzere 18 ülkede güçlü varlığa ve 170 yıllık köklü bir mirasa sahip sigorta ve yatırım yönetimi şirketi olan NN Group'un bünyesinde faaliyet göstermektedir.
Şirketin Türkiye’deki tarihçesi, 4 Aralık 2008 tarihinde ING Grubu’nun bireysel emeklilik alanında faaliyet gösteren OYAK Emeklilik’in yüzde 100 hissesini satın almasıyla başlamıştır. ING Grubu’nun bankacılık, sigortacılık ve yatırım yönetimi faaliyetlerini ayırma kararı alması sonucunda şirket, 16 Şubat 2015 tarihi itibarıyla NN Hayat ve Emeklilik adı altında faaliyetlerini sürdürmektedir. 
NN Hayat ve Emeklilik,  Mart 2016 verilerine göre 885 bin müşterisi ve 2,5 milyar TL fon büyüklüğüyle Türkiye’nin önde gelen emeklilik ve hayat sigortası şirketlerinden biridir.
170 yıllık sigorta tecrübesi ve müşteri odaklı yaklaşımıyla, müşterilerinin önceliklerini anlayan, onların geleceklerini güvence altına alabilmek için ürün ve çözümler sunan NN Hayat ve Emeklilik; attığı her adımda “önemseriz”, “şeffafız” ve “sözümüzü tutarız” şeklinde ifade ettiği NN değerleriyle büyük bir söz vermektedir.
NN Hayat ve Emeklilik; eşsiz ve uzun soluklu bir müşteri deneyimi yaşatma arzusunu geliştirerek, müşterilerine daha yakın olmak adına adımlar atmayı, onların beklentilerini daha hızlı karşılamayı, tüm süreçlerini geliştirmeyi ve finansal geleceklerini güvence altına almayı hedeflemektedir.  www.nnhayatemeklilik.com.tr

İZMİR Yeni Vizyon Gazetesi, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, Güzelbahçe, Urla

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894