• BIST 9524.59
  • Altın 2490.371
  • Dolar 32.5123
  • Euro 34.7153
  • İzmir 20 °C

O, Yılın En Çalışkan Balıkçısı

O, Yılın En Çalışkan Balıkçısı
İzmir’in balığı ile ünlü ilçesi Foça’da faaliyet gösteren S.S. Foça Merkez Su Ürünleri Kooperatifine kayıtlı balıkçılar, yılın en çalışkan balıkçısını seçti

O, YILIN EN ÇALIŞKAN BALIKÇISI 
İzmir’in balığı ile ünlü ilçesi Foça’da faaliyet gösteren S.S. Foça Merkez Su Ürünleri Kooperatifine kayıtlı balıkçılar, yılın en çalışkan balıkçısını seçti. Soğuk, sıcak, yaz ya da kış demeden mesleğini severek yapan ve çalışma azmiyle herkese örnek gösterilen Şahner Eser, Foça’da yılın en çalışkan balıkçısı seçildi. 

MESLEKTAŞLARINA TEŞEKKÜR ETTİ 
Yılın en çalışkan balıkçısı ödülüne layık görülen Şahner Eser ödülünü, S.S. Foça Merkez Su Ürünleri Kooperatifi’nin Mali Olağan Genel Kurul toplantısı sonrasında düzenlenen ödül töreninde aldı. Ödülünü Kooperatif Başkan Yardımcısı Timur Beytorun’un elinden alan Eser, kendisine bu ödülü layık gören meslektaşlarına teşekkür etti. 

24 SAAT BANA YETMİYOR 
Çalışmayı çok sevdiğini, hatta daha fazla çalışmak istediğini, ancak 24 saatin kendisine yeterli gelmediğini anlatan Şahner Eser, “Annem bana ‘oğlum 6 çocukla sokakta mı kaldın da bu kadar çok çalışıyorsun’ diye soruyor. Ama ne yapayım ben çalışmadan duramıyorum. Çalışmayı çok seviyorum. Allah sağlık versin ki bir ömür boyu çalışalım” diyerek, çalışmanın da bir ibadet olduğunu söyledi. 

İNSAN ÖMRÜ BEŞ YÜZ YIL OLSA...
Ödül töreninde hazır bulunan İzmir Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifler Birliği Eski Başkan Vekili Hasan Eser de, “İnsan ömrü beş yüz yıl civarında olsaydı, bizim Şahner çalışmak suretiyle en az Koç ya da Sabancı’lar kadar zengin olabilirdi” diye kardeşi Şahner Eser’e takılmadan geçmedi.

ŞAHNER İLE GURUR DUYUYORUZ 
Şahner Eser’in çalışma azmiyle sadece balıkçılara değil, herkese örnek olduğunu dile getiren S.S. Foça Merkez Su Ürünleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Çetin ise, “Yaşama veda ederek aramızdan ayrılanların,  mesleği bırakanların ve özellikle de yeni jenerasyonun balıkçılık mesleğini tercih etmediği bir dönemde Şahner arkadaşımızın balıkçılık mesleğimizi severek yapması bizleri mutlu ediyor. O’ndaki o çalışma aşkı diğer arkadaşlarımızı da teşvik ediyor. Bu bağlamda Foçalı balıkçıları temsil noktasında olan bir yönetici olarak Şahner kardeşimiz ile gurur duyuyorum. Bundan sonraki çalışma hayatında da  başarısının daim olmasını diliyorum” diye konuştu. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894