• BIST 9070.29
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • İzmir 21 °C

Oerlikon Tanıtım Günleri Tire'de

Oerlikon Tanıtım Günleri Tire'de
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / %100 Türk Malı olarak üretim yapan Türkiye’nin lider kaynak elektrodları ve kaynak makineleri üreticisi Oerlikon A.Ş., geleneksel hale getirdiği “Magma Şehrimizde!” tanıtım günü etkinliklerinin devamını, Tire Sanayi Si

TÜRK MALI MAGMA YENİDEN İZMİR’DE

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / %100 Türk Malı olarak üretim yapan Türkiye’nin lider kaynak elektrodları ve kaynak makineleri üreticisi Oerlikon A.Ş.,  geleneksel hale getirdiği “Magma Şehrimizde!” tanıtım günü etkinliklerinin devamını, Tire Sanayi Sitesi’nde Saygın Ticaret’te düzenledi.

Oerlikon Ege Bölgesi Satış Şefi Caner Aruk, Pazar İletişim Temsilcisi İlker Polat, Tanıtım Temsilcileri Hüseyin Açıkel ve Ömer Damar’ın katılımı gerçekleşen tanıtım gününde, kaynak ustalarının dertleri dinlenerek onlara çözümler sunmaya ve yeni gelişen kaynak teknolojileri hakkında bilgiler verildi.

Oerlikon Ege Bölgesi Satış Şefi Caner Aruk “Tanıtım etkinliğindee ikramların yanı sıra, çeşitli promosyon ürünleri de verildi. Ayrıca Tire Endüstri ve Meslek Lisesi’nden gelen öğrencilerimize, özel kaynak semineri verildi. Birçok öğrencinin ilk kez kaynak ile tanışması sağlandı. Oerlikon’un %100 Türk Malı ürünü Magmaweld, işinin ehli kaynak ustalarınca büyük beğeni toplamakta ve piyasada en çok tercih edilen ürün olmanın gururunu yaşamaktayız.Türkiye’nin dört bir yanında yapılacak toplam 100 tanıtım gününde 100 kaynak makinesi hediye edecek olan Oerlikon, Tire tanıtım gününde  Aşan Profil Doğrama’dan Hüseyin Azakoğlu’na kaynak makinesi hediye edildi.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894