• BIST 9079.97
  • Altın 2310.792
  • Dolar 32.3393
  • Euro 35.0674
  • İzmir 21 °C

Öğrencilere Tercih Desteği

Öğrencilere Tercih Desteği
Özel Selçuk Çözüm Temel Lisesi ve Selçuk Belediyesi LYS’ye ( Lisans Yerleştirme Sınavı) katılan üniversite adaylarına tercih döneminde destek verecek

ÖĞRENCİLERE TERCİH DESTEĞİ

Özel Selçuk Çözüm Temel Lisesi ve Selçuk Belediyesi LYS’ye  ( Lisans Yerleştirme Sınavı)  katılan üniversite adaylarına tercih döneminde destek verecek. Kafe Carpouza’da 29 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri boyunca 18.00 – 22. 00 saatleri arasında lisans eğitimi almak isteyen üniversite adayları Özel Selçuk Çözüm Temel Lisesi öğretmenlerinden destek alabilecekler. Tercih desteği alabilmek için Özel Selçuk Çözüm Temel Lisesi öğrencisi olma şartı aranmıyor.

Eğitime her zaman destek veren Selçuk Belediyesi bu destek kapsamında eğitim kurumlarının fiziksel ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra, özellikle üniversite adaylarına her yıl ulaşım ve tercih desteği vermeye devam ediyor. Bu yıl da üniversite adayı öğrencilere YGS ve LYS süresince ulaşım desteği veren Selçuk Belediyesi şimdi de lisans eğitimi almak isteyen öğrencilere tercih sürecinde destek veriyor.

EN AZ SINAV KADAR ÖNEMLİ

ÖSYM tarafından ilan edilen 29 Temmuz- 3 Ağustos tarihleri arasında lisans eğitimi almak isteyen öğrencilere tercih sürecinde Özel Selçuk Çözüm Temel Lisesi öğretmenleri tarafından destek verilecek. En az LYS kadar önemli olan tercih sürecinde öğrencileri böyle bir destekten faydalanmasının çok elzem olduğunun altını çizen Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karakurt; “ Selçuk Belediyesi olarak tercih dönemi gibi önemli bir süreçte Özel Selçuk Çözüm Temel Lisesi işbirliği ile öğrencilerimize tercih desteği veriyoruz. Biz burada kurumsal olarak sadece mekan ve fiziki donanım imkanı sağlıyoruz. Ama eğitimci arkadaşlarımızla hemfikir olduğumuz bir nokta da şudur ki; tercih süreci en az bu sınavın kendisi kadar önemlidir. Bu yüzden kentimizin üniversite adayı tüm öğrencileri bu destekten yararlanmaya davet ediyoruz” dedi.
 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894