• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 21 °C

Oğuzhan,başkanlığa Aday Adayıyım

Oğuzhan,başkanlığa Aday Adayıyım
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ İzmir CHP’nin üç dönemdir iki kadın ilçe başkanından biri olan Oğuzhan’ın yakın çevresine ‘Aliağa’da kadın bir belediye başkanı çok başarılı olur. Uzun zamandır ilçe başkanlığını başarı ile yürütüyorum. Genel Başkanımıza da kendimi

OĞUZHAN: 'BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY ADAYIYIM

'Yerel seçimlerin erkene alınma ihtimalinin her geçen gün kuvvetlenmesi sonrası ilçelerde bu eksende hareketlenmeler başladı. Aliağa’da mevcut Belediye Başkanı Turgut Oğuz’un yaşının ilerlemiş olması ,hizmet konusunda aldığı eleştiriler ve kendisinin de bir dönem daha belediye başkanlığına sıcak bakmaması belediye başkanlığına göz kırpan isimleri hareketlendirdi. Üç dönemdir CHP Aliağa İlçe Başkanlığını yapan Özlem Şan Oğuzhan belediye başkanlığı için “ aday adayıyım” dedi.Kulislerde Oğuzhan'ın adaylık konusundaki en büyük rakibinin ilçe kongresinde beraber hareket ettiği Aliağa eski belediye başkanı ve CHP eski milletvekili Hakkı Ülkü olduğu konuşuluyor.

SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Yerel seçimlerin öne alınma ihtimali her geçen gün kuvvetlenirken İzmir’de de seçim ekseninde hareketlenmeler başladı. Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’ın ‘Seçim ne zaman yapılırsa yapılsın, biz hazırız. Hodri meydan.Ben 5 yıl daha buradayım’ sözleri ile İzmir’de yaktığı seçim ateşi CHP’de ilçelerde de yükselmeye başladı. Süreçte İzmir’deki en hareketli ilçelerden biri de Aliağa olacak. Mevcut Belediye Başkanı Turgut Oğuz’un yaşının ilerlemiş olması ve kendisinin de bir dönem daha belediye başkanlığına sıcak bakmaması ilçede belediye başkanlığına göz kırpan isimleri de harekete geçirdi.

SÜRPRİZ İSİM OĞUZHAN

Aliağa eski belediye başkanı ve CHP eski milletvekili Hakkı Ülkü’nün belediye başkanlığına adaylık için ismi uzun süredir dillendirilirken kulislerde son günlerde sürpriz bir isim ön plana çıktı. Üç dönemdir CHP Aliağa İlçe Başkanlığını yapan Özlem Şan Oğuzhan’ın belediye başkanlığına sıcak baktığı ve bu eksende önümüzdeki günlerde harekete geçeceği öğrenildi.

İKİ KADIN İLÇE BAŞKANINDAN BİRİ…

İzmir CHP’nin üç dönemdir iki kadın ilçe başkanından biri olan Oğuzhan’ın yakın çevresine ‘Aliağa’da kadın bir belediye başkanı çok başarılı olur. Uzun zamandır ilçe başkanlığını başarı ile yürütüyorum. Genel Başkanımıza da kendimi ifade ettiğimi düşünüyorum. Belediye başkanlığını yapmak istiyorum’ dediği öğrenildi.

“ADAY ADAYIYIM”

Belediye Başkanlığı’na aday olacağı yönündeki iddialar  hakkında Ege Postası’na bir açıklama yapan Oğuzhan, “ Evet aday adayı olmak istiyorum. Aliağa’da yapmak istediğim çok şey var. Yaş olarak ve edindiğim tecrübe ile çok faydalı olabileceğimi düşünüyorum.Genel merkez tarafından açıklanacak seçim takvimi ile birlikte harekete geçeceğim” dedi. Şu an itibari ile ilçe örgütü olarak yoğun bir çalışma mesaisinde olduklarını söyleyen Oğuzhan, “Genel Merkezimiz farklı bir adayı belediye başkanlığına adaylık  için işaret ederse ilçe örgütü olarak o kişinin arkasında dururuz.Amacımız burada belediyede istikrarı sağlamak.3 dönemdir ilçe örgütü olarak nasıl hiç durmadan çalıştıysak yine durmayacağız.  Aliağa’da önümüzdeki dönemde de CHP’li bir belediye başkanı olacak” dedi. 

 CHP İl Başkanı Ali Engin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da destek verdiği öğrenilen Oğuzhan’ın Genel Merkez tarafından da  belediye başkanlığına adaylık  için onay alabileceği konuşuluyor.

DOSTLAR RAKİP Mİ OLUYOR?

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ın belediye başkanlığına adaylık için göz kırpması ortaya ilginç bir tabloda çıkartıyor. Son ilçe kongresinde Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’un desteklediği Özcan Durmaz'a karşı beraber hareket eden Hakkı Ülkü ve Özlem Şan Oğuzhan’ın belediye başkanlığına talip olmaları ilçede ‘dostlar rakip oluyor’ şeklinde yorumlanıyor. / 23 AĞUSTOS 2012 EGE POSTASI  http://egepostasi.com/altsayfa.php?hid=4895&cid=19

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894