• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Orkide Foodex 2015’e Lezzet Kattı

Orkide Foodex 2015’e Lezzet Kattı
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Türkiye’nin en büyük ve önemli gıda fuar organizasyonu olmaya aday FOODEX İzmir Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı’na katılan Orkide, yüksek kaliteli ürünler
ORKİDE FOODEX 2015’E LEZZET KATTI
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Türkiye’nin en büyük ve önemli gıda fuar organizasyonu olmaya aday FOODEX İzmir Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı’na katılan Orkide, yüksek kaliteli ürünleri ve seçkin sunumuyla fuarın en çok ziyaretçi çeken markası oldu.
 
Gıda ve gıda teknolojileri alanındaki sektör profesyonellerini bir araya getiren Foodex İzmir,  Fuar İzmir Fuar Alanı’nda İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sırrı Aydoğan’ın yaptığı açılışla gerçekleşti. 100’ün üzerinde firmanın katıldığı organizasyonda Küçükbay Grubu, Orkide ve Ekiz markalı yüksek kalitedeki ürünlerini, yaklaşık 10 bin ziyaretçiye ulaştırma ve tanıtma imkanı buldu. Fuardaki ilgi çekici standında; tüm bölge müdürlerinin katılımıyla ve Küçükbay A.Ş. bünyesindeki lokma ustası Kenan Gün’ün yapmış olduğu lezzet sunumları ile ürünlerin yüksek kalite ve performansı ön plana çıktı. Orkide standında yeni ürünler Omega 3 ve Aspir Yağı ziyaretçilere tanıtılırken, Aspir yağında kızartılan lokma, lezzetiyle ziyaretçilerden tam not aldı. Ayrıca sektörün önde gelen firmalarını tanımak üzere fuara gelen Cumhuriyet Nevvar Salih İşgören Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gıda Teknolojisi öğrencileri de, Orkide standını ziyaret ederek keyifli vakit geçirdi.
 
Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, fuar ile ilgili yaptığı değerlendirmede “Kalite, ileri teknoloji, ürün çeşitliliği ve üstün kapasite anlayışımızla ülke ekonomisine katkı sağlamaya, tüketicilerimize de kaliteli ürünler sunmaya devam ediyoruz. Fuarda gördüğümüz ilgi de çalışmalarımızın karşılığını aldığımızın bir kanıtıdır. Ürün ailemize yeni katılan Omega 3 ve Aspir yağlarımızın da büyük bir ilgiyle karşılanması mutluluk verici” dedi.
 
Küçükbay A.Ş., İç Satış ve Pazarlama Koordinatörü Kaya Büker, “Ülkemizin yağ ihtiyacının yaklaşık yüzde 25’ini karşılayan Küçükbay Grup, Orkide ve Ekiz markaları ile sektördeki lider konumunu her geçen gün sağlamlaştırırken; iç pazar ve ihracat hedeflerini gerçekleştirmek ve yükseltmek için gıda fuarlarına katılımını kesintisiz sürdürüyor. Yeni yatırımlarıyla bu oranı artırmayı amaç edinen grubumuz, iç satış pazar payını her geçen gün artırarak geniş bayi ağıyla Türkiye’de lezzet, kalite ve raflarda bulunabilirlik açısından ilk sıralarda yer alıyor. Orkide’yi tercihlerinden dolayı tüm Türkiye’deki tüketicilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Fuarların önemli ihracat potansiyeli oluşturduğunu belirten Orkide Yağları Dış Ticaret Koordinatörü Ahmet Kuddusi Us ise, “122 ülkeye ihraç ettiğimiz Orkide markamızın satışlarını artırmayı hedeflerken yeni pazarlara açılma fırsatlarını da değerlendiriyoruz. Pazarın ve rekabetin gerektirdiği yeni yatırımlar ve yeni pazarlara açılma politikamız, sürdürülebilir büyüme stratejilerimizle önemli başarılar elde ediyoruz” açıklamasında bulundu. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894