• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 18 °C

Orkide Geleceğe Güvenle Bakıyor

Orkide Geleceğe Güvenle Bakıyor
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Sıvı yağ sektöründeki lider konumunu her geçen gün sağlamlaştıran Küçükbay A.Ş., sofralarda sağlık reformunu gerçekleştiriyor.
ORKİDE, SAĞLIKLI YAĞDA DEVRİM YAPTI
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Sıvı yağ sektöründeki lider konumunu her geçen gün sağlamlaştıran Küçükbay A.Ş., sofralarda sağlık reformunu gerçekleştiriyor. Tüm Türkiye ve dünyada büyük bir beğeniyle tüketilen Orkide markası, Omega 3 yağından sonra şimdi de Aspir adlı kalp dostu yeni ürünüyle raflarda. 
 
Ahmet Küçükbay, Küçükbay Grup olarak 2016 yılında da yeni lezzet ve ürünlerle raflarda yer almaya devam edeceklerini, bu amaçla da yatırmlarını sürdüreceklerini belirtti. Küçükbay, “Memleketimiz, 1 Kasım seçimlerinden istikrarı seçerek çıkmıştır. 13 yıldır devam eden güven ve ekonomik istikrar ortamında yatırımlarımızı büyüttük. Aynı inançla ekonomik büyümenin daha da hızlanacağını düşünüyoruz. Biz de Grup olarak 2016 yılı için büyüme beklentimizi yüzde 5’ten yüzde 20’ye yükselttik. Sanayimizin sorunlarını yakından bilen ve çözüm önerilerine sahip, tecrübelerinden emin olduğumuz hükümet yine iş başında olacak. Bu yüzden çok ümitliyiz ve geleceğe güvenle bakıyoruz” dedi.
 
Küçükbay A.Ş., Orkide markası ile tüketicilere sunduğu ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Küçükbay Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, sağlığı ve lezzeti göz önüne alarak Orkide Omega 3 yağını tüketicilerine sunduklarını belirtti. Ahmet Küçükbay ayrıca ayçiçek tohumu ile aynı aileye mensup ve lezzeti ile ayçiçeğini aratmayacak Orkide Aspir yağını da tüketicilerinin beğenisine sunduklarını ifade etti.
 
KALP DOSTU ASPIR
Küçükbay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, ülkemizde en fazla tüketilen Ayçiçeği tohumu ile aynı aileye mensup Aspir tohumu yağını sofralara bereketler getirmesi dileğiyle ve “Sağlıkla, Güvenle” sloganıyla sunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti. Küçükbay, “Anadolu’muzun pek çok yöresinde zahmetsizce yetişen, Aspir bitkisi tohumları, ülkemizin en modern yağ teknolojisine sahip olan Küçükbay tesislerinde işlenerek, tüketicimizin beğenisine sunulmaktadır. Ülkemiz bitkisel yağlar açığının kapanmasına büyük katkı sağlayacak olan aspir bitkisi yağı kimyasal değerler ve damak tadı açısından da ayçiçekle çok uyumludur. Ayçiçek yağının kullanıldığı her türlü yemek, kızartma, tatlı ve bu tür yağların  kullanıldığı hertürlü gıda yapımında tercihen kullanılabilir. Küçükbay A.Ş.’nin üstün teknolojisi ile uzman ekipleri tarafından titizlikle üretilen Orkide Aspir Yağı, doymamış yağ asitlerinin yüksek olması nedeniyle kötü kolesterolü düşüren; iyi kolesterolü yükselterek trigliserit sayısını düşüren; damar sertliğini önleyen kalp dostu bir yağdır” şeklinde konuştu. 
 
“UZMANLARIN VE EV HANIMLARININN TERCIHI OLACAK”
Sahip olduğu antioksidan etkisiyle vücudun bağışıklık sistemini güçlendiren Aspir’in kansere karşı koruyucu özelliğiyle de öne çıktığının altını çizen Küçükbay, “Eşsiz lezzete sahip Orkide Aspir yağımız; otel, restoran ve geleneksel esnaf lokantalarımızın değerli şefleri, uzman aşçılarının beğenisini kazanacak ve işletme sahiplerine de  maliyet avantajı sağlayacaktır. Evlerimizde hanımların yemeklerinin lezzetine lezzet katan Orkide Aspir, ailenin bütçesinin de dostu olacaktır” dedi. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894