• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • İzmir 14 °C

Orkide'den Sağlık Devrimi

Orkide'den Sağlık Devrimi
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Sıvı yağ sektöründeki lider konumunu her geçen gün sağlamlaştıran Küçükbay A.Ş., sofralarda sağlık reformunu gerçekleştiriyor.
ORKİDE’DEN SAĞLIK DEVRİMİ YAĞ: ORKİDE ASPİR 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Sıvı yağ sektöründeki lider konumunu her geçen gün sağlamlaştıran Küçükbay A.Ş., sofralarda sağlık reformunu gerçekleştiriyor. Tüm Türkiye ve dünyada büyük bir beğeniyle tüketilen Orkide markası, şimdi de Aspir adlı kalp dostu yeni ürünüyle raflarda. 
 
Kurulduğu günden bu yana “Sağlıkla, güvenle” sloganıyla sofralara sağlıklı ve kaliteli ürünler sunma prensibiyle üretim yapan Küçükbay A.Ş., Orkide Aspir ürünüyle sağlıklı gıda ürünleri üretiminde bir yeniliğe daha imza attı. Kalp hastalıkları, kanser, yüksek kolesterol ve bağışıklık sistemi bozukluklarına karşı yarattığı pozitif etkisiyle konuşulacak Aspir Yağı’nı geliştirdi. İçerdiği Linoleic asitler sayesinde kolesterol ve yağ şekeri düzenleyicisi görevi üstlenen ürün, Orkide’nin sağlık odaklı imajına yeni bir boyut kazandırdı. 
 
KALP DOSTU ASPIR
Ülkemizde en fazla tüketilen Ayçiçeği tohumu ile aynı aileye mensup Aspir tohumu yağını sofralara bereketler getirmesi dileği ve “Sağlıkla, Güvenle” sloganıyla sunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Küçükbay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, “Anadolu’muzun pek çok yöresinde zahmetsizce yetişen, Aspir bitkisi tohumları, ülkemizin en modern yağ teknolojisine sahip olan Küçükbay tesislerinde işlenerek, tüketicimizin beğenisine sunulmaktadır. Ülkemiz bitkisel yağlar açığının kapanmasına büyük katkı sağlayacak olan aspir bitkisi yağı kimyasal değerler ve damak tadı açısından da ayçiçekle çok uyumludur. Ayçiçek yağının kullanıldığı her türlü yemek, kızartma, tatlı ve bu tür yağların  kullanıldığı hertürlü gıda yapımında tercihen kullanılabilir. Küçükbay A.Ş.’nin üstün teknolojisi ile uzman ekipleri tarafından titizlikle üretilen Orkide Aspir Yağı, doymamış yağ asitlerinin yüksek olması nedeniyle kötü kolesterolü düşüren; iyi kolesterolü yükselterek trigliserit sayısını düşüren; damar sertliğini önleyen kalp dostu bir yağdır” şeklinde konuştu. 
 
“UZMANLARIN VE EV HANIMLARININN TERCIHI OLACAK”
Sahip olduğu antioksidan etkisiyle vücudun bağışıklık sistemini güçlendiren Aspir’in kansere karşı koruyucu özelliğiyle de öne çıktığının altını çizen Küçükbay, “Eşsiz lezzete sahip Orkide Aspir yağımız; otel, restoran ve geleneksel esnaf lokantalarımızın değerli şefleri, uzman aşçılarının beğenisini kazanacak ve işletme sahiplerine de  maliyet avantajı sağlayacaktır. Evlerimizde hanımların yemeklerinin lezzetine lezzet katan Orkide Aspir, ailenin bütçesinin de dostu olacaktır” dedi. 
 
Küçükbay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay ayrıca, “Küçükbay Yağları olarak bünyemizde bulunan bütün markalarımızda sağlığı ve kaliteyi daima ön planda tutuyoruz. Hijyen açısından mükemmelleştirilmiş tesislerde özenle üretilen ürünlerimize Orkide Aspir’le bir yenisini daha eklemiş olduk. Tüketici sağlığına yönelik üretim yapma gayretimizi sürdüreceğiz” açıklamasında bulundu.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894