• BIST 9433.25
  • Altın 2501.506
  • Dolar 32.5963
  • Euro 34.8063
  • İzmir 20 °C

Orkide'den Yeni Yılda Yeni Hedefler

Orkide'den Yeni Yılda Yeni Hedefler
Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Bitkisel yağ sektörünün Egeli lideri Küçükbay Grup, bulunduğumuz yıl içinde ürün yelpazesine kattığı yeni ürünleriyle alanında büyük yeniliklere imza attı.
ORKİDE, DEVRİMLERİNİ 2016 YILINDA DA SÜRDÜRECEK
Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Bitkisel yağ sektörünün Egeli lideri Küçükbay Grup, bulunduğumuz yıl içinde ürün yelpazesine kattığı yeni ürünleriyle alanında büyük yeniliklere imza attı. İç Satış ve Pazarlama Direktörü Kaya Büker, 2016 yılında atılımların süreceğinin işaretini verdi.
 
Küçükbay Grup, 2015 yılında sürdürdüğü istikrarla Ege’den Dünya’ya açılan Orkide ve Ekiz markaları ile takdir topluyor. Yıl içerisinde yaptığı yeni ürün atılımları ile sektör içinde bulunduğu konumu sağlamlaştıran Küçükbay A.Ş., tüketicilerine sunduğu Omega 3 ve Aspir yağları ile sağlığa önem veren imajını güçlendirdi.
 
YENİ ÜRÜNLERLE, GELECEĞE…
Küçükbay Grup İç Satış ve Pazarlama Direktörü Kaya Büker, Orkide Omega 3’ün hem performansı hem de lezzeti bakımından çok olumlu geri dönüşler aldıklarını, ürünün satış performansından oldukça memnun olduklarını söyledi. “İnsan sağlığına büyük yararları olduğu kanıtlanmış Omega 3 yağ asitleri bakımından zengin yeni ürünümüzü de tüketicilerimize sunmaktan dolayı gururluyuz. Küçükbay A.Ş.’nin üstün teknolojisi ile uzman ekipleri tarafından titizlikle üretilen Orkide Aspir Yağı ise, doymamış yağ asitlerinin yüksek olması nedeniyle kötü kolesterolü düşüren; iyi kolesterolü yükselterek trigliserit sayısını düşüren; damar sertliğini önleyen kalp dostu bir yağdır. Bünyemizde bulunan bütün markalarımızda sağlığı ve kaliteyi daima ön planda tutuyoruz. Bu anlamda sağlıklı ürünleri araştırma ve geliştirme çalışmalarımız aralıksız sürüyor.” şeklinde konuştu. Büker, kurulduğu günden bu yana tüketici sağlığına verdiği önemi Omega 3 ve Aspir ürünleriyle bir defa daha gösteren Küçükbay A.Ş.’nin sağlık odaklı atılımlarını yeni yılda da sürdürerek Orkide’yi sofralarda sağlığın garantisi yapmaya devam edeceğini ifade etti.
 
SÜRDÜRÜLEBİLİR BAŞARI
Tüketicilerine Orkide markasıyla ayçiçek yağı, mısır yağı, zeytin yağı, soya yağı, kanola yağı, bitkisel karışım yağları ile hizmet veren Küçükbay Grup, margarin grubunda da hem tüketiciye, hem de catering sektörüne yönelik geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor. Küçükbay Grup, ülkemizin yağ ihtiyacının yaklaşık yüzde 25’ini karşılıyor. İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde her yıl istikrarlı bir şekilde yer alan Küçükbay Yağ San.A.Ş. 2014 yılı listesinde 98. sıraya yükselme başarısını gösterdi. Yağ ve plastik sanayii, medya ve inşaat sektörlerinde yatırımlarını başarıyla yürüten Küçükbay Grup, 2015 yılında yüzde 35 büyüme sağladı ve bu alanda bir dünya şirketi olduğunu bir kez daha gösterdi. 
 
YENİ YILDA YENİ HEDEFLER
2016 yılı için yüzde 20’yi aşan büyüme hedeflerine ulaşacaklarını belirten Kaya Büker sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Kalite, ileri teknoloji, ürün çeşitliliği ve üstün kapasite anlayışımızla ülke ekonomisine katkı sağlamaya, tüketicilerimize de kaliteli ürünler sunmaya devam ediyoruz. 2016 yılında çıtamızı çok daha yukarılara taşımayı hedefliyoruz. Kuruluş olarak önümüz açık ve her zamanki gibi hedeflerimiz büyük. Pazarın ve rekabetin gerektirdiği yeni yatırımlar ve yeni pazarlara açılma politikamızla sürdürülebilir büyüme stratejilerimizle önemli başarılar elde ediyoruz. Başarı yolculuğumuzda Türk halkı, tedarikçilerimiz, bayilerimiz ulusal ve uluslararası müşterilerimiz ile birlikte yürüyoruz. Ülkemize hizmet yarışında, geleceğimiz için yeni yatırımlarla gücümüze güç katarken Türkiye için üretiyor, ihracat yapıyor, Türkiye ile birlikte büyüyoruz.” / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894