• BIST 9693.46
  • Altın 2511.516
  • Dolar 32.573
  • Euro 34.7679
  • İzmir 18 °C

Orta Anadolu Parti Ziyaretleri

Orta Anadolu Parti Ziyaretleri
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Aliağa Orta Anadolu Derneği Başkanı Hür Erdem Ünal ve yönetim kurulu üyeleri CHP, MHP, AK Parti ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

ORTA ANADOLU DERNEĞİ’DEN SİYASİ PARTİ ZİYARETLERİ

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Aliağa Orta Anadolu Derneği Başkanı Hür Erdem Ünal ve yönetim kurulu üyeleri CHP, MHP, AK Parti ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

İlk olarak Aliağa CHP İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ı makamında ziyaret eden Ünal ve yönetim kurulu üyeleri bir süre sohbet etti. Oğuzhan derneklerin Aliağa için önemli olduğunu, Türkiye’nin geniş kültür mozaiğinin derneklerin yaptığı etkinliklerle izlenebildiğini belirtti. Aliağa Orta Anadolu Derneği Başkanı Hür Erdem Ünal ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra MHP İlçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı Abdürrehim Aydemir’e vekaleten  Teşkilat Başkanı Serkan Acar heyeti karşıladı. Ziyaretlerinden dolayı Hür Erdem Ünal ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Acar, parti olarak yerel seçim çalışmalarına başladıklarını, Aliağa’da İktidara talip olduklarını belirtti. Orta Anadolu Derneği Başkanı Hür Erdem Ünal dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Son olarak Ak Parti İlçe Başkanı Kazım Ulaş makamında ziyaret edildi. Ziyarette Başkan Ünal Aliağa’da her yıl düzenlenen şenliklerde stand kiralayarak derneğin tanıtımı için çalışma yapacaklarını söyledi. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eden Ulaş Aliağa’daki tüm derneklere parti olarak ellerinden gelen bütün desteği vereceklerini söyledi.

Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Aliağa Orta Anadolu Derneği Başkanı Hür Erdem Ünal “ Çok geniş bir coğrafyayı kapsayan, birçok vilayetin içinde bulunduğu derneğin çalışmalarını ve yeni yönetim kurulunu tanıtmak amacıyla siyasi partilerimize ziyaretlerde bulunduk. Bir çok konuda fikir alışverişinde bulunduk.  Ziyaretlerimiz çok olumlu geçti” dedi.

 

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894