• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Osman Mert'ten beklenen Açıklama

Osman Mert'ten beklenen Açıklama
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / HASAN ESER/ 2014 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerinde Foça Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan CHP Foça İlçe Başkanı Osman Mert, partisinin kendisini aday göstermemesi durumunda b
CHP FOÇA İLÇE BAŞKANI MERT, BAĞIMSIZ ADAY OLACAĞI SÖYLENTİLERİNİ YALANLANDI
 
OSMAN SERT: "ÖN SEÇİMİ KAZANAMAZSAM, KAYITSIZ ŞARTSIZ KAZANAN ADAYIN YANINDA OLACAĞIM"
 
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / HASAN ESER/ 2014 yılında gerçekleştirilecek olan  yerel seçimlerinde Foça Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan CHP Foça İlçe Başkanı Osman Mert, partisinin kendisini aday göstermemesi durumunda bağımsız aday olacağı söylentilere basın açıklaması yaparak cevap verdi, kayıtsız şartsız kazanan adayın yanında olacağını söyledi.
  Parti İlçe Örgütünün hemen hemen her kademesinde 20 Yıldır aktif görev aldığını belirten Başkan Mert, "İlçe Örgütümüzün 2014 Yerel seçimleri öncesinde Foça Belediye Başkan Adayını belirleme noktasında yapılacak eğilim yoklamasında veya ön seçimde, seçimi kaybetmem durumunda kazanan arkadaşımın kayıtsız şartsız yanında olacağım. Ve aday olan arkadaşımın seçimleri kazanması için en az o arkadaşım kadar çalışacağım.Çünkü partimizin olması gereken örf,adet ve geleneği bana bunu öğretmiştir" diyerek, herhangi başka bir siyasi partiden ya da bağımsız aday olacağı yönünde çıkan söylentilerin asılsız olduğunu ve bu söylentilerin Foça kamuoyunu gereksiz yere meşgul ettiğini söyledi.
  Parti içi demokrasiyi uygulama yönünde CHP Foça İlçe Örgütünün Türkiye genelinde örnek ilçe olarak gösterildiğine vurgu yapan Başkan Mert, şöyle konuştu: "CHP'nin  Foça'da ki geçmişini bilen herkes son 25 yılda İlçe örgütümüzün yerel seçimlere nasıl hazırlanıp,girdiğini ve seçimlerin sonunda da nasıl  yerel iktidar olduğunu iyi bilir.Bu noktada birden fazla  adayın olması bundan önceki dönemlerde de olduğu gibi İlçe örgütümüzde asla ve asla herhangi bir sıkıntıya,ayrışmaya,kırılmaya yada  kavga gürültüye sebep olmaz.Bunun en büyük kanıtı da geçmişte yaptığımız ön seçimlerdir."
  Foça Belediye Başkanlığı görevine seçilmesi durumunda Foça'da yaşayan insanların yaşam kalitesini yükseltmeyi, bir çok gencin işsizlik problemini sona erdirmeyi ve esnafı, çiftçiyi ekonomik refaha kavuşturmayı hedeflediğini anlatan Başkan Mert, CHP'nin Türkiye genelinde iktidar olması adına Foça'dan  beklenilenin çok daha üstünde destek olmaları gerektiğini, bunun içinde CHP'nin Foça'da kişisel çekişmelere değil, ilçede yaşanan  sorunların çözümü noktasında ciddi proje ve çalışmalara ihtiyacı olduğunu dile getirdi.
 
  10 FARKLI PROJE ŞİMDİDEN HAZIR
  Hem  ticari, hem siyasi alanda tecrübeli olduğunu ve ekibi ile birlikte Foça'nın geleceği adına 10 farklı projeyi şimdiden hazırladıklarını sözlerine ekleyen Başkan Mert, "Biz yerel seçimden itibaren  bir buçuk yıl içinde Foça'da ki işsizliği tamamen  bitireceğiz. Foça'da işsizliğin bitmesiyle birlikte insanlarımız ekonomik anlamda  refaha kavuşurlarsa ben inanıyorum ki ilçemizde ticarette, siyasette, insan ilişkileri de en yüksek seviyeye çıkacaktır" diye konuştu.
  Başkan Mert, gazetecilerin, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın 2014 yerel seçimlerinde Genel Merkez tarafından aday gösterileceği yönünde çıkan söylentileri sorması üzerine de; "Parti Genel Merkezimiz aday belirleme noktasında Türkiye'nin herhangi bir yerinde nasıl bir uygulama yöntemine gider bilmiyorum. Ancak şunu iyi biliyorum ki, partimiz İzmir'de ve dolayısıyla Foça'da ön seçim yapacaktır. CHP'nin Foça Belediye Başkan Adayı kesinlikle ve kesinlikle sandık ile belirlenecektir. İlçemizi ziyaret eden Partimizin Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri; 'Asla geleneklere müdahale etme gibi bir düşüncemiz yok' diyerek bunu desteklemişlerdir. Parti örgütümüzün de isteği bu yöndedir. Ben ön seçim yapılacağına inandığım içinde başka yönde çıkan söylentilere itibar etmiyorum" şeklinde yanıt verdi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894