• BIST 8990.53
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • İzmir 20 °C

Özel Güvenlikçiler Göreve Hazır

Özel Güvenlikçiler Göreve Hazır
Özel Güvenlik Hizmetleri Derneği Yönetim Kurulu kısa bir süre önce Aydın Valiliği’nden İzmir Valiliği’ne atanan Erol Ayyıldız’a hoş geldiniz ziyareti gerçekleştirdi.

ÖZEL GÜVENLİKÇİLER GÖREVE HAZIR

Özel Güvenlik Hizmetleri Derneği Yönetim Kurulu kısa bir süre önce Aydın Valiliği’nden İzmir Valiliği’ne atanan Erol Ayyıldız’a hoş geldiniz ziyareti gerçekleştirdi. Vali Ayyıldız’ı makamında ziyaret eden Özel Güvenlik Hizmetleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Gökhan Arıkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri 15 Temmuz da yaşanan demokrasi ve Türk Milleti’ne yapılan kalkışmaya karşı çıktıklarını belirterek yasa gereği kolluk kuvvetlerinin destek görevi olan özel güvenlik görevlilerinin devletin ve milletin yanında olduklarını söyledi.

“BİZ GÖREVE HAZIRIZ”

Özel Güvenlik Hizmetleri Derneği olarak milletin huzur ve güvenliğini sağlamak için göreve hazır olduklarını ifade eden Arıkan, bağlı oldukları tüm birimlerin devletin ve milletin hizmetine açık olduğunu açıkladı. Türk Milleti’nin huzuru için ellerinden geleni yaptıklarının altını çizen Arıkan, “Biz özel güvenlikçiler olarak devletimize hizmet ediyoruz. Bu noktada milletimizin huzuru devletimizin bekası için bize verilen her görevi yerine getirmek için hazırız. Bu noktada FETÖ mensuplarına karşı özel güvenlikçiler olarak devletimize ve milletimize her desteği ve yardımı sağlamaktan çekinmeyiz. Siz Sayın Valimizin huzurunda tüm birimlerimizin göreve hazır ve olduğunu açıkça ifade ediyorum” dedi.

“VİRÜSLERİ TEMİZLEYECEĞİZ”

Yapılan kalkışmanın demokrasi ve Türk Milleti’ne saldırı olduğunu anımsatan Arıkan, FETÖ mensuplarının temizlenmesi noktasında her desteği sağlamaya hazır oldukları ve kendi içlerinde de var olan virüslerin temizlenmesi noktasında yardım talebinde bulunduklarını dile getirdi.

Yapılan ziyaretten memnun olduğunu ifade eden İzmir Valisi Erol Ayyıldız ise, yapılan tekliflere teşekkür ederek, FETÖ mensuplarının temizlenmesi noktasında herkese görev düştüğünü açıkladı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894