• BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • İzmir 17 °C

Pamucak’ta Düzenlenen Engelsiz Kamp Sona Erdi

Pamucak’ta Düzenlenen Engelsiz Kamp Sona Erdi
Pamucak’ta Düzenlenen Engelsiz Kamp Sona Erdi

Selçuk Belediyesi tarafından bu yıl dördüncü kez düzenlenen Engelsiz Kamp sona erdi. Selçuk Belediyesi Pamucak Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kampı Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı da ziyaret etti.

Selçuk Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlediği ve bir gelenek haline gelen Engelsiz Kamp bu yıl dördüncü kez 15- 28 Ağustos tarihleri arasında Pamucak sahilinde kuruldu. Selçuk’ta yaşayan engelliler ve ailelerini denizle buluşturmak, sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla kurulan Engelsiz Kampı ziyaret eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı; “Engelsiz kampta vatandaşlarımızın çok mutlu olduğunu görüyorum. Bu özel kampı önümüzdeki yıl çok daha kapsamlı ve içeriği zenginleştirilmesi için elimizden geleni yapacağız.  Selçuk Engellilerini Destekleme Derneği (SELENDER) ile birlikte belediyemizin ortak bir projesi var. Bu proje kapsamında denize kıyısı olmayan ilçelerde yaşayan engelliler ve ailelerinin Pamucak Engelsiz Kampına katılmasını amaçlıyoruz.  Bu teklif bize SELENDER Başkanı Esat Küçükzeybek’ten geldi. Bir dahaki dönem denize kıyısı olmayan ilçelerde yaşayan engelli vatandaşlarımızla hep birlikte olmayı hedefliyoruz. Engelsiz Kampa katılan vatandaşlarımızın mutlu olması, yüzlerinin gülmesi bizi her zaman mutlu ediyor” dedi.

SELENDER Başkanı Esat Küçükzeybek ise Pamucak’ın eşsiz kumsalında, yeşillikler arasında dördüncüsü düzenlenen kampın çok faydalı olduğunu belirterek; “ Denize ulaşamayan engelli arkadaşlarımız ve ailelerimiz bu kamp sayesinde denizle buluştu. Onların mutluluğunu gördükçe biz de mutlu oluyoruz. Selçuk Belediye Başkanımız ve ekinine çok teşekkür ediyorum. Bu kampın daha kapsamlı bir şekilde denize uzak olan ilçelerimizde yaşayan engellilerle birlikte sosyalleşme imkanı sağlamasını istiyoruz” dedi.
Engelsiz Kampın son gününde Selçuk Belediyesi Sanat Evi Müzik Eğitimlerinden Murat Gezer çaldığı parçalarla kamp sakinlerine eğlenceli dakikalar yaşattı.  // EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894