• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • İzmir 16 °C

Perakende devi Sarar da SMG'yi tercih etti

Perakende devi Sarar da SMG'yi tercih etti
Dijital müzik yayıncılığının lideri SMG’nin hizmet verdiği markaların arasına, hazır giyim sektörünün önde gelen şirketlerinden Sarar eklendi.

Yurt içindeki 151 noktasında kapalı devrede yasal müzik yayını hizmeti alan Sarar, giyim mağazalarının yanı sıra, grup şirketleri arasında yer alan ev tekstili markası Sarev’de de müşterilerini SMG’nin özel listeleri ile karşılıyor.

 

Dünya markalarından küçük işletmelere kadar 400’ün üzerinde firmaya 8.500’e yakın noktada dijital müzik yayını hizmeti veren SMG, hizmet verdiği markaların arasına, hazır giyim sektörünün önde gelen şirketlerinden Sarar’ı ekledi. Giyim mağazalarının yanı sıra, grubun ev tekstili markası olan Sarev’de de kapalı devrede yasal müzik yayını hizmeti almaya başlayan Sarar, yurt içindeki 151 noktasında müşterilerini SMG’nin özel listeleri ile karşılamaya başladı.

 

SMG’nin deneyimli müzik direktörlerinin, markaların imajına uygun ve hedef kitlelerine farklı bir deneyim yaşatacak müzik listeleri oluşturduğunu söyleyen SMG Yönetim Kurulu Başkanı Gül Gürer Alimgil, Sarar için iki liste hazırladıklarını ifade etti. Buna göre, Interview mağazalarında ağırlıklı olarak hareketli parçalara yer verilirken, Sarar, Sarar Woman, CCS, Sarev, S’Store ve Outlet mağazalarında ise orta tempoda müzikler tercih edildi.

 

SMG ???

2009 yılında kurulan SMG, Türkiye’de halka açık mekanlarda kapalı devrede yasal müzik, anons ve reklam yayınları yapmaktadır. Yayınları, geliştirdikleri yazılımla internet üzerinden değil depola-çal yöntemiyle gerçekleştiren SMG, bu şekilde yayın yapan tek şirket olup sektöründe lider konumda yer almaktadır. Müzik ile teknolojiyi birleştiren SMG, Türkiye’de ilk olarak dijital müzik yayını ileten şirkettir. Müzik, bekleme müziği, anons, entegre ses-görüntü ve ekran yönetimi çözümleriyle hizmet verdiği markaların, müşterileriyle bağ kurmasını sağlayan SMG, tüm bu yayınları lisansı kendine ait olan yazılım üzerinden, firmaların kendi bilgisayarları veya SMG music-box üzerinden gerçekleştirmektedir. Uzman kadrosuyla alışveriş merkezleri, oteller, perakende satış noktaları, restoranlar, turistik tesisler, showroom’lar, sağlık merkezleri gibi oldukça geniş bir yelpazede hizmet vermektedir. 400’ün üzerinde firmaya 8.500’e yakın noktada hizmet veren SMG, Türkiye’de en hızlı büyüyen şirketlerin yer aldığı Deloitte Technology Fast50 Türkiye 2015 Programı’nda 6. sırada, Deloitte Teknoloji Fast 500 EMEA Programı’nda ise 229. sırada yer almıştır. Deloitte Technology Fast50 Türkiye 2016 Programı’nda da yer alan SMG, iki yıl art arda bu listeye girme başarısı göstermiştir.

www.smg.com.tr

 

İZMİR Yeni Vizyon Gazetesi /  Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, Güzelbahçe, Urla

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894