• BIST 9069.65
  • Altın 2324.725
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9574
  • İzmir 21 °C

Petkim’e Yeni Köprülü Kavşak

Petkim’e Yeni Köprülü Kavşak
Karayolları Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü, Çanakkale’yi İzmir'e bağlayan karayolunda kesintisiz ulaşım sağlamak amacıyla hazırladığı köprülü kavşak projesi için çalışmalara başladı.

PETKİM’E YENİ KÖPRÜLÜ KAVŞAK

Karayolları Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü, Çanakkale’yi İzmir'e bağlayan karayolunda kesintisiz ulaşım sağlamak amacıyla hazırladığı köprülü kavşak projesi için çalışmalara başladı. Bu kapsamda Pet-Lim ve Nemport limanları arasındaki bölgeye yapılacak olan köprülü kavşak Nemrut Bölgesindeki tüm limanlara hizmet verecek.  Yapılacak köprülü kavşak projesinin ihalesi 31 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşecek.  

Uzun zamandır Aliağa’nın gündeminde olan ve vatandaşlar tarafından dört gözle beklenen Petkim Köprülü Kavşak projesi nihayet hayata geçiyor.

Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak Yeni Petkim Kavşağı, Nemport limanı karşısından karayolu ile birleşecek.

İzmir – Çanakkale yolunda kamyonların, özellikle mesai saati başlangıç ve bitişinde, oluşturduğu kilometrelerce kuyruk,  yapılacak köprülü kavşak ve yol düzenlenmesi ile tarihe karışacak.

Aliağa’nın trafik çilesine bir nebze de olsa çare olacak Petkim Köprülü Kavşağı projesi ihalesine, Karayolları Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü tarafından 31 Ağustos 2016 Çarşamba günü saat 10.00’da Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü İhale Salonu (Kazım Dirik Mah. Sanayi Cad. No:41 Bornova / İZMİR) adresinde çıkılacak.  İhale dokümanı Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü İhaleler Başmühendisliği (Kazım Dirik Mah. Sanayi Cad. No:41 Bornova / İZMİR) adresinden 740 lira karşılığında satın alınabilecek.

İhale sürecinin tamamlanmasının ardından kavşağın 300 gün içinde tamamlanarak hizmete açılması öngörülüyor.

Öte yandan Yeni Petkim Köprülü Kavşağı, yapılması planlanan Menemen - Aliağa otobanına da bağlantı yolu ile bağlanacak. / Ege Basın Grubu

İhale Dökümanına Ulaşmak İçin Tıklayınız

s.pngpetkim-kavsagi-aplikasyon-plani-pafta.jpg

Resimin Orjinal Boyutu İçin Tıklayınız

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894