• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 19 °C

PO Beach Club Bodrum

PO Beach Club Bodrum
Türkiye’nin lider akaryakıt dağıtım ve madeni yağ şirketi Petrol Ofisi, POMarine’le denizcilikte edindiği köklü tecrübesini PO Beach Club’a taşıyor. Deniz tutkunlarına keyifli bir mola imkanı sunacak PO Beach Club,

DENİZ TUTKUNLARININ YENİ ADRESİ PO BEACH CLUB BODRUM’DA AÇILIYOR

Türkiye’nin lider akaryakıt dağıtım ve madeni yağ şirketi Petrol Ofisi, POMarine’le denizcilikte edindiği köklü tecrübesini PO Beach Club’a taşıyor. Deniz tutkunlarına keyifli bir mola imkanı sunacak PO Beach Club, 13 Temmuz 2007 kapılarını açıyor. Akdeniz ve Ege’nin en prestijli marinaları arasında yer alan Milta Bodrum Marina’da hizmet verecek olan PO Beach Club, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan ve Petrol Ofisi Genel Müdürü Melih Türker’in katılımı ile açılıyor.

SEÇKİN KONUKLARA ÖZEL

Büyükten küçüğe her boyutta toplam 450 teknenin konaklayabildiği ve tam teşekküllü teknik servisten, kablosuz internete, alışveriş merkezinden, 24 saat güvenliğe kadar her türlü hizmetin verildiği Milta Bodrum Marina’da açılan PO Beach Club, yat sahiplerini keyifli bir ortamda buluşturmayı amaçlıyor. Akdeniz kıyılarının en iyi 10 marinası içerisine girmeyi başarmış ve yatçıların en çok tercih ettiği marinalardan olan Milta Bodrum Marina’da yat sahipleri, bir yandan yatlarının yakıt, bakım gibi ihtiyaçlarını karşılarken, bir yandan da VIP Card’la girilen ve seçkin konukları ağırlayacak PO Beach Club’da keyifli vakit geçirme olanağı sunuluyor.

PO Beach Club müşterilerine, gündüz havuzda serinleyip, akşam saatlerinde ise Bodrum manzarası ve güzel müzikler eşliğinde keyifli saatler geçirme olanağı tanıyor. PO Beach Club’da farklı lezzetleri bir araya getiren 100 kişilik bir restoranın yanı sıra 200 kişilik özel davet organizasyonları da yapılabiliyor. Ayrıca Club bünyesinde dört mevsim hizmet verecek olan fitness center ile de profesyonel öğretmen rehberliğinde aletli çalışma ve ayrıca sauna, masaj olanakları da sunuluyor.

 

YENİ GÖRÜNTÜLÜ HABER SİTENİZ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894