• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İzmir 27 °C

Prefabrik Yapılara Yeni Bir Soluk Geldi

Prefabrik Yapılara Yeni Bir Soluk Geldi
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Kurulduğu 2012 yılında itibaren profesyonel kadrosu ve üstün teknik altyapısıyla 200’den fazla yapının üretimini başarıyla tama
PREFABRİK YAPILARA YENİ BİR SOLUK GELDİ
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
Kurulduğu 2012 yılında itibaren profesyonel kadrosu ve üstün teknik altyapısıyla 200’den fazla yapının üretimini başarıyla tamamlayan Mavitaş Prefabrik A.Ş., sektörüne yeni bir soluk getirdi.
 
Harita Mühendisi Şener Yaşar tarafından 2012 yılında faaliyete geçirilen Mavitaş Prefabrik A.Ş., betonerme prefabrikasyon alanında en son teknoloji uygulamalarını kullanarak, sanayi yapılarına dair en hızlı ve en kaliteli çözümleri sunma amacıyla yola çıktı.
 
Tam Teşeküllü Tesisi İle Tam Hizmet
İzmir – Ankara karayolu kenarında Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan toplamda 50 bin metrekarelik bir tesiste faaliyetini sürdüren Mavitaş Prefabrik,  projelerin hazırlanması , kaliteli beton üretimi, betonarme elemanların dökümü, ürünlerin testlerinin yapılması ve istiflenmesi gibi bütün süreci tek bir çatı altında gerçekleştirebiliyor. 30 kişilik teknik ve idari kadrosu, 100 mavi yakalı çalışanıyla hizmet veren firma, prefabrik betonarme yapıların her elemanının üretimini, testlerini ve montajını büyük bir titizlik içinde gerçekleştiriyor. Prefabrik yapı elemanlarında kullanılan beton, tesisin içinde bulunan otomasyonu sağlanmış  bir beton santralinde üretiliyor. Teknolojinin tüm imkanlarından yararlanarak tam donanımlı bir tesis oluşturduklarını vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Şener Yaşar, “Kullandığımız teknoloji ve döküm tekniklerimizle birlikte sektöre sunduğumuz kaliteyi katlıyoruz” diye konuştu.
 
Müşteri Memnuniyeti İle Gelen Prestij
Yetişmiş insan kaynağı ve üstün yapı teknolojisiyle takip edilen bir firma olma vizyonuyla yola devam ettiklerini belirten Yaşar, “Faaliyetlerimizi gerçekleştirirken insana ve doğaya en üst düzeyde saygı göstermek, ulusal ve uluslararası düzeyde rekabet edebilir yapımızı sürdürmek ve belirli şartlarda en üst seviyede müşteri memnuniyetini sağlamak olmazsa olmazımızdır” şeklinde konuştu. Mavitaş Prefabrik, faaliyetini sürdürdüğü 4 sene içinde İzmir, Balıkesir, Aydın ve Manisa başta olmak üzere Ege Bölgesi içinde 200 farklı firmanın çeşitli büyüklük ve yapıdaki taleplerini başarıyla gerçekleştirdi. Sunel A.Ş., Erze Plastik, Dyo Boya Mac Sağlık Ürünleri gibi ulusal prestije sahip şirketlere hizmet veren yenilikçi ve genç firma şu anda 20 farklı sanayi tesisinin üretim ve montaj aşamalarını yürütüyor.
 
En Önemli Unsur Zaman
Betonerme prefabrikasyon sektörüne yeni bir soluk getirdiklerinin altını çizen Yönetim Kurulu Başkanı Şener Yaşar, “Sektörümüzde genç bir firma olmamıza rağmen proje süreçlerinde zaman kaybını en aza indirmiş olmamız hem bizim için hem de müşterilerimiz için bir avantaj durumunda. Üretim ve teknik personelimizin tek çatı altında çalışması ve sürekli iletişimde olması, projenin üretim öncesi, esnası ve sonrasında kazanılmış vakit olarak geri dönüyor. Ayrıca sanayi bölgelerine ve İzmir’in merkezine en yakın prefabrik firması olmamız da diğer bir avantajımız. Müşterilerimiz kompleks yapıda olan tesislerimizde hem proje sürecine hem de üretim kalitemize şahit olabiliyorlar” diye konuştu.
 
Yıllık 200 Bin Metrekare Kapasite
Mavitaş Prefabrik A.Ş., yeni nesil tekonoloji ile donatılmış tesisi ve profesyonel kadrosunun etkisiyle yıllık 200 bin metrekarelik bir alan inşaası kapasitesiyle çalışıyor. 2016 yılı içinde bu kapasite hedefine ulaşacaklarını belirten Yaşar, 2017 yılında kapasite artırımı için yatırım planlarının hazır olduğunu söyledi. Şener Yaşar, “2017 yılında kapasitemizi yaklaşık yüzde 40 oranında artıracak bir yatırım planımız bulunuyor. 2017 yılı sonunda da bulunduğumuz yıldan daha iyi bir performansa doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz” açıklamasını yaptı./ EGE BASIN GRUBU
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894