• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İzmir 25 °C

Şakran'da Yorulmaz Coşkusu

Şakran'da Yorulmaz Coşkusu
BÜYÜK BAŞKAN” SLOGANI ALTINDA MEŞALELERLE KENDİSİNİ KARŞILAYAN YÜZLERCE KİŞİYE HİTABEN DUYGUSAL BİR KONUŞMA YAPAN İBRAHİM ETEM YORULMAZ, “BEN SİZİ KALBİME YAZDIM. GÖRÜYORUM Kİ; SİZLER DE BENİ KALBİNİZE YAZMIŞSINIZ. BANA 2009’DAN, 2014’E KADAR YENİ ŞAKRAN’
İBRAHİM ETEM YORULMAZ’A YENİ ŞAKRAN’DA MİTİNG GİBİ KARŞILAMA
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi  
Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, doğup büyüdüğü ve son 5 yıldır belediye başkanlığı yaptığı Yeni Şakran’da, yüzlerce belde sakini tarafından coşkuyla karşılandı.
Yeni Şakran seçim ofisi önünde toplanan ve ellerinde meşaleler taşıyan kalabalık, İbrahim Etem Yorulmaz’ı görünce “Büyük Başkan” sloganı attı.  
AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ve ilçe belediye meclis adaylarının eşlik ettiği Yorulmaz, aşırı kalabalık ve sevgi seli dolayısıyla güçlükle ofise girebildi. Dışarıya taşan topluluğa hitaben bir konuşma yapan Yorulmaz, kendisini dinleyenler arasında göz yaşı dökenleri görünce duygusal anlar yaşadı, zaman zaman kendisinin de gözleri doldu. 
Konuşması sık sık tezahüratla kesilen İbrahim Etem Yorulmaz,  “Ben sizi kalbime yazdım. Görüyorum ki; sizler de beni kalbinize yazmışsınız. Bana, 2009’dan 2014’e kadar Yeni Şakran’ı emanet ettiniz. İnanın kafanızı asla eğdirmedim. Aliağa’da da asla ama asla eğdirmeyeceğim” dedi.
 
HELALLİK İSTEDİ
Duygulu anların yaşadığı konuşmasını güçlükle tamamlayan İbrahim Etem Yorulmaz, “Ben sizi çok sevdim. Allah çıktığımız bu yolda bizi mahcup etmesin. Hakkınızı helal edin. İyi ki varsınızı ve iyi ki ben sizin evladınızım, ağabeyinizim, kardeşinizim hepinizi çok seviyor” diye konuştu. 
Konuşmasının ardından gençler tarafından omuzlara alınarak dışarıya çıkartılan İbrahim Etem Yorulmaz, kalabalık bir grupla birlikte Yeni Şakran sokaklarında yürüyerek vatandaşları selamladı.
BAYBURTLULAR’DAN YORULMAZ’A DESTEK
Öte yandan, İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa Bayburtlular Derneği’ni de ziyaret etti. AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ,  İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ve meclis üyesi adaylarının eşlik ettiği ziyarette, dernek üyeleri İbrahim Etem Yorulmaz’a büyük ilgi gösterdi. 
Ziyarette konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, bu seçimlerin Ak Parti’nin zaferiyle sonuçlanacağını belirterek, “2015’den sonra önümüzde bir sıkıntı yok. O zamandan sonra daha iyi yerlere gideceğiz. Onun için bu seçimler çok önemli ve hepimiz canla başla çalışacağız” dedi. 
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, dernek üyelerinin, Aliağa’daki istihdam, otopark ve hastane konusundaki şikâyetlerini dinleyen Belediye Başkanı Yorulmaz, projelerini anlattı.
 
ALİAĞA’YA 2 UYDU KENT
Kent kimliği oluşturacak içinde her türlü sosyal alan olan akıllı binalar yapacaklarını söyleyen Yorulmaz, “Türkiye’ye örnek olacak, TOKİ modelindeki 2 uydu kentin için Sayın Bakanımızla da görüştük. Bu projenin il uygulanacağı yer Aliağa olacak ve TOKİ’yle ortak yapılacak” dedi.
Sağlık konusunda oldukça hassas olduklarını ve Aliağa’nın ihtiyaçlarına cevap verecek bir hastanenin olmazsa olmaz olduğunu vurgulayan Yorulmaz, “Aliağa sanayisi geliştikçe buna bağlı olarak ihtisas hastaneleri de gelişmeli. Maalesef Aliağa’da bir tane yanık ünitesi yok. Bakanlık, sanayiciler ve belediye hep birlikte bir ihtisas hastanesi kurulabilir. İstihdamda konusunda sanayicilerimizle görüşüyoruz. Bundan sonra Aliağa’da gelişen sanayisinde öncelikle olarak Aliağa’da yaşan vatandaşlarımızı istihdam edecektir” diye konuştu.
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894