• BIST 9705.61
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 24 °C

Salihlili öğrencilere İTB desteği

Salihlili öğrencilere İTB desteği
Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği ile İzmir Ticaret Borsası (İTB), İzmir’de okuyan Salihlili öğrencilerin gelecek hayallerine

Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği ile  İzmir Ticaret Borsası (İTB), İzmir’de okuyan Salihlili öğrencilerin gelecek hayallerine gönülden destek verdi. 

İTB Başkan Vekili Ercan Korkmaz ile Dernek Yönetim Kurulu Üyesi ve Özolgun Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Çağlar Tenekeci, Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hayati Ertuğrul'u ziyaret etti. Beş yıldır öğrencilere yönelik desteğin bir iyilik çemberi olduğunu söyleyen Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hayati Ertuğrul, öğrencilerin eğitimi için tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyledi. Ertuğrul  “Her dönem 110 öğrenciye burs veriyoruz. Salihlili olup İzmir’de okuyan üniversite öğrencileri bu burstan yararlanabiliyor. İzmir Ticaret Borsası bu konuda üç yıldır bize yoğun destek oluyor” dedi.

Salihli Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Özolgun Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Çağlar Tenekeci ise çocukların burs alabilmesi için en önemli kıstaslarının başarı olduğuna dikkat çekerek İTB'nin desteğinin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyledi. Tenekeci “Burs konusunda İzmir Ticaret Borsası da bize destek oluyor. Başarılı üniversite öğrencilerimize verdiğimiz burs onlar başarılı olduğu sürece devam edecek” diye konuştu.  İTB Başkan Yardımcısı Ercan Korkmaz da Türkiye'nin geleceğinin gençlerin elinde bulunduğunu ifade ederek “Kendilerini iyi yetiştirmiş, eğitimin ömür boyu süren bir yolculuk olduğunu benimseyen gençlerimize elimizden geldiğinde desteğimizi sürdürüyoruz” dedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894