• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C

Sarı Kantaron Yağını Evinizden Eksik Etmeyin

Sarı Kantaron Yağını Evinizden Eksik Etmeyin
Günlük yaşantımızda hepimizin ve çocuklarımızın başına gelebilecek küçük kesiklerde, birinci derece yanıklarda ve güneş yanıklarında destek olarak kullanılan sarı kantaron

SARI KANTARON YAĞINI EVİNİZDEN EKSİK ETMEYİN

Günlük yaşantımızda hepimizin ve çocuklarımızın başına gelebilecek küçük kesiklerde, birinci derece yanıklarda ve güneş yanıklarında destek olarak kullanılan sarı kantaron yağı hakkında yapılmış pek çok bilimsel araştırma bulunuyor. Zade Vital, Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından da tedaviye destek amaçlı kullanılabileceği belirtilen sarı kantaron yağını yüksek standartlarda üretiyor.

Zade Vital, her evin ihtiyacı sarı kantaron yağını tatil ve seyahatlere de götürebilmek için seyahat boyu ürün hediye kampanyasını başlattı. Ağustos-Eylül ayları boyunca tüm eczanelerde sürecek kampanya kapsamında 1 adet 50ml Zade Vital Sarı Kantaron Yağı alana 1 adet 20ml ürün anında hediye ediliyor.

Evde ya da işte, yolculuk sırasında her an hepimizin başına minik kazalar gelebiliyor. Hele ki büyüme çağında ve oldukça hareketli bir çocuğumuz varsa bu durum bizi daha fazla kaygılandırıyor. En sık karşılaşılan kazalar arasında düşme ve çarpmalar, yanıklar, küçük kesikler, kağıt kesikleri ve merdiven kazaları bulunuyor. Avrupa İlaç Ajansı (EMA) monograflarında kendine yer bulmuş sarı kantaron yağı, yanık gibi deride oluşan inflamasyonlarda ve haricen yara iyileştirici olarak tedaviye destek amaçlı tavsiye ediliyor. Ülkemizde ve yurtdışında uzun yıllardır oldukça geniş tıbbi kullanım alanları bulunan bir bitkisel ürün olan sarı kantaron yağının hakkında yapılmış çok sayıda bilimsel çalışma bulunuyor. Dünya Sağlık Örgütü (WHO) monograflarında yatak yarası olarak bilinen dekubitus ülseri ve diğer deri ülserlerinde haricen tedaviye destek amaçlı kullanılabileceği belirtiliyor. Yapılan araştırmalar sonucunda; sarı kantaron yağının özellikle küçük kesiklerde, yara ve yanıklarda ve yatak yaralarında haricen destek amaçlı olarak kullanılabildiği belirtiliyor.

Sarı kantaron yağının farklı kullanım alanları da bulunuyor. Fibrozit (fibroz doku iltihabı), nörodermatit ve ekzema rahatsızlıklarında tedaviye destek sağlayan sarı kantaron yağı, aynı zamanda  romatoid artrit, miyalji (kas ağrısı) ve nevraljide (sinir bölgelerindeki ağrı) haricen destek olarak kullanılabiliyor.

Ülkemizde Zade Vital tarafından Ege Üniversitesi ARGEFAR ile gerçekleştirilen Ar-Ge çalışması ile eczanelere taşınan sarı kantaron yağı, Konya’da bulunan Zade Vital İlaç Üretim Tesisleri’nde GMP (Good Manufacturing Practices / İyi Üretim Uygulamaları) standartlarında üretiliyor.

Zade Vital, sarı kantaron yağının her daim kullanılabilmesi için gerçekleştirdiği  “50 ml Sarı Kantaron Yağı Alana 1 Adet 20 ml Seyahat Boyu Hediye” kampanyası Ağustos ve Eylül ayı boyunca devam edecek.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894