• BIST 8762.55
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İzmir 13 °C
» »

Şehit Oğuz Özgür Çevik Turnuvası’nda Finalin Adı Belli Oldu

Şehit Oğuz Özgür Çevik Turnuvası’nda Finalin Adı Belli Oldu
İzmir’in Aliağa ilçesinde Yeniçeriler taraftar derneği tarafından organize edilen ‘Şehit Oğuz Özgür Çevik’ halı saha turnuvasında finalistler belli oldu

İzmir’in Aliağa ilçesinde Yeniçeriler taraftar derneği tarafından organize edilen ‘Şehit Oğuz Özgür Çevik’ halı saha turnuvasında finalistler belli oldu. Oynanan yarı final karşılaşmaları sonunda rakiplerine üstünlük kuran Göztepe ve Cici Sokak finale adını yazdırdı. 

Birbirinden güçlü rakiplerini tek tek eleyerek son dört takım arasına kalan Göztepe, Kasapoğlu Kuyumculuk, Karakuzu Muhtarlık ve Cici Sokak kozlarını paylaştı. 

Yarı finalin ilk maçı olan Göztepe - Kasapoğlu Kuyumculuk karşılaşması kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Göztepe, ilk yarıda Kasapoğlu Kuyumculuk karşısında 3-0 geriye düşmesine rağmen maçı 5-4 kazanarak adını finale yazdıran ilk takım oldu. Yarı finalin diğer maçında ise Cici Sokak, Karakuzu Muhtarlık karşısında etkili oyunuyla karşılaşmayı 5-2’lik skorla kazanarak finalde Göztepe’nin rakibi oldu. 

“BÖYLESİNE ANLAMLI BİR TURNUVADA YER ALMAKTAN GURUR DUYUYORUZ” 

Şehit Oğuz Özgür Çevik adına düzenlenen böylesine anlamlı bir turnuvada yer aldıkları için gurur duyduklarını belirten Göztepe Takım Kaptanı Fatih Şenkaya şöyle konuştu; “Bugün erken final diye nitelendirdiğimiz bir maçtı. Çok iyi mücadele vardı son saniyeye kadar. Rakip takımı kutluyorum. Zaten rakip takım da hep arkadaşlarımızdan kurulu bir ekip. Hepsini tanıyoruz dostça bir mücadele oldu. İnşallah finali de kazanıp kupayı kaldırmak istiyoruz. Ayrıca Sayın Belediye Başkanımız Serkan Acar’a ve Yeniçeriler taraftar gurubuna böyle anlamlı bir turnuva düzenledikleri için çok teşekkür ederim.” 

Cici Sokak Takım Kaptanı Ali Kemal Akdağ ise şunları söyledi; “Öncelikle bu turnuvayı düzenleyen emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu galibiyetimizi de şehidimize ve Cici Sokağa hediye ediyoruz.” 

Kendileri adına çok güzel bir turnuva geçirdiklerini ifade eden Kasapoğlu Kuyumculuk Takım Kaptanı Esen Yaşar, “İyi mücadele ettik amacımız şampiyon olmaktı olmadı ama Göztepe’yi de tebrik ederiz. Çok zevkli bir turnuva, inşallah devamı da gelir. Tüm turnuvaya katılan takımlara teşekkür ederiz” dedi. 

Finale çıkamadıkları için üzgün olduklarını ifade eden Karakuzu Takım Kaptanı Erdal Akyol, “Bu organizasyonu düzenleyen belediye başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Çok güzel bir organizasyon. Rakibimizi tebrik ederim. Yarı finalde elimizde geleni yaptık. Güzel bir maçtı rakibimizi tebrik eder final maçında başarılar dileriz” dedi. 

Şehit Oğuz Özgür Çevik halı saha turnuvasında Göztepe – Cici Sokak arasındaki final karşılaşması 10 Aralık Pazar günü saat 21.00’de oynanacak. Kasapoğlu Kuyumculuk ve Karakuzu Muhtarlık takımlarının karşılaşacağı üçüncülük maçı ise 10 Aralık Pazar günü saat 20.00’de gerçekleşecek

İzlenme: 6526
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894