• BIST 9645.02
  • Altın 2409.257
  • Dolar 32.5591
  • Euro 34.7092
  • İzmir 19 °C

Şehzadeler Altyapı Dönüşümünü Maski’yle Yaşadı

Şehzadeler Altyapı Dönüşümünü Maski’yle Yaşadı
ŞEHZADELER ALTYAPI DÖNÜŞÜMÜNÜ MASKİ’YLE YAŞADI

MASKİ Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Şehzadeler ilçesindeki 5 mahallede başladığı altyapı dönüşümüne Çamköy Mahallesi ile nokta koydu. Son mahallede de tamamlanan çalışma ile 33 kilometrelik altyapı sağlıklı hale geldi.
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde eski altyapıların modernizasyonunu sağlıyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen çalışmalar kapsamında Şehzadeler ilçesindeki 5 mahallede içme suyu ve kanalizasyon hatları yenilendi. İlçede toplamda 16 kilometre içme suyu, 17 kilometre de kanalizasyon hattı sağlıklı bir yapıya kavuştu. Mahalle muhtarları, yerleşim yerlerinde yapılan çalışmalar için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a teşekkür etti.

154 MAHALLE PROJESİ İLE 7 MAHALLENİN DAHA ALTYAPISI YENİLENECEK

154 Mahalle Projesi ile ilçede 3’ü belde belediyesinden mahalleye dönüşen toplamda 7 mahallenin daha altyapısı yenilenecek. Karaağaç, Yeniköy, Selimşahlar, Sancaklı Çeşmebaşı, Sancaklı Kayadibi, Güzelköy ve Yeni Mahmudiye mahalle sakinleri uzun yıllardır bekledikleri hizmetlere kavuşacaklar.

“SUSUZLUKTAN KIRILIYORDUK”

Çamköy Mahalle Muhtarı Kadir Çelik, “Kanalizasyon ve içme suyu hattındaki çalışmalar tamamlandı. Kanalizasyon hattımız kullanıma hiç uygun değildi. Öncelikle kanal hattımız sağlıklı hale geldi. İçme suyu hattımız da çok kötü durumdaydı. Mahalle sakinleri olarak susuzluktan kırılıyorduk. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

“30 YIL ÖNCE DÖŞEDİĞİMİZ HATLARIMIZ YENİLENDİ”

Kırançiftlik Mahalle Muhtarı Celali Çınar, “Eski hatlarımız çok bozuktu. Sistem şimdi çok güzel. İmece usulü ile 30 yıl önce döşediğimiz hatlarımız yenilendi. Mahallemize bir tane de sıfırdan içme suyu deposu inşa edildi. Cengiz Başkanımızdan çok memnunuz. Allah razı olsun” dedi.

“ALLAH RAZI OLSUN ŞUAN HER ŞEY YOLUNDA”

Sarıalan Mahalle Muhtarı İmran Güneş, “İçme suyu ve kanalizasyon hatlarındaki çalışmalar tamamlandı. Şimdi taş döşeniyor. Allah razı olsun şuan her şey yolunda. Cengiz Başkanıma selam ediyor ve yapılan çalışmalar nedeniyle kendisini mahallemizde ağırlamak istiyoruz” dedi.

“BÜTÜN ALTYAPIMIZ YENİLENDİ”

Tepecik Mahalle Muhtarı Muammer Berilğen, “Eski altyapımızla yeni altyapımız arasında çok fark var. Bütün altyapımız yenilendi. Her şey çok güzel oldu” dedi.  

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894