• BIST 9556.17
  • Altın 2477.844
  • Dolar 32.4796
  • Euro 34.5839
  • İzmir 28 °C

Sergi maratonu Ertuğrul Ateş’le devam ediyor.

Sergi maratonu Ertuğrul Ateş’le devam ediyor.
MAHALL BOMONTİ İZMİR’DE SERGİ MARATONU ERTUĞRUL ATEŞ’LE DEVAM EDİYOR

İzmir’in yeni kültür sanat merkezi Mahall Bomonti İzmir’in Lebriz Art Solutions ortaklığıyla hayata geçirdiği sergi maratonu Ertuğrul Ateş’le devam ediyor. Çağdaş Türk sanatının öncü isimlerinden Ateş’in resimleri 7 Nisan’dan itibaren görülebilecek.

 

İnsanoğlunun vardığı gelişme noktasında ikinci bir rönesansın gerektiğine inanan Ateş, “Ekollere, doktrinlere ait olma ortadan kalktı. Her birey kendi ekolünü oluşturmak zorunda” diyor.

 

Türkerler Holding, Mahall Bomonti İzmir projesiyle, kentin kültür ve sanat hayatına yeni bir atmosfer kazandırdı. İzmirli sanatseverler, Mahall Bomonti İzmir projesi kapsamında özel konseptle hazırlanan tarihi mekânlarda birbirinden değerli sanatçıların eserlerini görme fırsatı yakalıyor.

 

Lebriz Art Solutions ortaklığıyla Ekim ayında 3 İzmirli sanatçı Güven Zeyrek, Nafi Çil ve Ozan Ünal’ın resim ve heykelleri ile başlayan sergi maratonu, Özdemir Altan “Kolajlar”, Kerim Suner “Zamansız Portreler” ve “Heykelin İzinde 8 Kadın” sergileriyle devam etti. Mahall Bomonti İzmir’in Nisan ayındaki konuğu ise çağdaş Türk resminin önde gelen isimlerinden Ertuğrul Ateş oluyor.

 

Kendini belirli bir akım içinde görmekten ısrarla kaçınan sanatçı, resimlerine sürrealist platform, romantik dışavurum ve mistik düşünce yapısının can verdiğini vurguluyor. Tuval üzerine yağlıboya çalışan Ertuğrul Ateş eskiz yapmıyor.

 

İnsanoğlunun vardığı gelişme noktasında ikinci bir rönesansın gerektiğine inanan Ateş, hayata ve sanata bakışını şu sözlerle açıklıyor: “Postmodern hayat, teknoloji ve iletişim çağı global bir düşünce biçimi yarattı. Batının teknik bilgisi ile Doğu´nun eski çağ kültürlerinin düşünce yapısı çok hızlı bir biçimde birbirine yaklaşıyor. Teknoloji sayesinde her şey gözümüzün önünde olmaya başladı. İşte bu ortamda devrim, toplumsal değil bireysel olarak gerçekleşmek zorunda. Ekollere, doktrinlere ait olma ortadan kalktı. Her birey kendi ekolünü oluşturmak zorunda. Ben işte bu ortamda, seçimlerimi yeniden anlayıp değerlendirme çabasındayım.”

 

İzmirliler Ertuğrul Ateş’in eserlerini Mahall Bomonti Sanat’ta 7 Nisan’dan 10 Mayıs’a kadar görebilecek. Sergi maratonu Mayıs ayında açılacak Devrim Erbil sergisiyle Haziran ayında tamamlanacak.

 

Kentin tarihle iç içe ilk ve tek projesi

Türkiye’nin en güzel şehri İzmir, yaşam, iş ve eğlence hayatı yeni bir atmosfere kavuşuyor. Türkerler Holding tarafından geliştirilen Mahall Bomonti İzmir, kentin tarihle iç içe ilk ve tek projesi olacak. Konforlu rezidanslar, uluslararası standartlarda ofis katları, müze, sanat evi, gösteri alanı, cep tiyatrosu ve performans alanı, seyir terası, alışveriş sokağı, şık restoran ve kafelerden oluşacak proje, özgün konseptiyle İzmir’de birçok ilki bir arada sunacak. Mahall Bomonti İzmir, kentin, yaşam kalitesi, tasarım anlayışı, inşaat teknolojisi ve güvenlik seviyesi en yüksek projesi olarak tasarlandı.

 

Eski Bomonti Tesisleri arazisinde yükselen Mahall Bomonti İzmir, mağazaları, kafeleri, restoranları ve müzesiyle, sakinlerini başka bir yere ihtiyaç duymadan keyifli bir yaşama bağlayacak. Biri 58 katlı, 9’u tarihi toplam 12 bloktan oluşan projede 470 konut, 572 ofis, 30 ticari birim bulunuyor. Proje 1+0 ‘dan 3+1’e kadar geniş alternatifler sunuyor. Tamamıyla mobilyalı ve otel konseptinde teslim edilmesi planlanan 1+0 daireler yoğun ilgi görüyor.

 

Cazip fırsatlar

  • 387.000 TL’den başlayan fiyatlar
  • %5 peşinat,60 ay 0 faiz
  • %25 peşinat,36 ay 0 faiz %5 indirim
  • Peşinatsız , 48 ay 0 faiz
  • Peşinde %15 indirim
  • 120 ay ve 240 ay vadeli özel ödeme senaryoları

mahallbomontiizmir.com

 

İZMİR Yeni Vizyon Gazetesi, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, Güzelbahçe, Urla

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894