• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 24 °C

Serkan Acar Hastalandı

Serkan Acar Hastalandı
ALİAĞA HABER/ ALFATİİ/ ARASTA GAZETESİ / Aliağa MHP belediye başkan adayı Serkan acar yoğun seçim çalışmaları temposuna dayanamadı. Yorgun düşen Serkan Acar hastaneye kaldırıldı. İlk müdahale olrak serum bağlanana acar’a doktorlar 3 gün kesin dinlenmesi k

Serkan Acar Hastalandı

ALİAĞA HABER/ ALFATİİ/ ARASTA GAZETESİ / Aliağa MHP belediye başkan adayı Serkan acar yoğun seçim çalışmaları temposuna dayanamadı. Yorgun düşen Serkan Acar hastaneye kaldırıldı. İlk müdahale olrak serum bağlanana acar’a doktorlar 3 gün kesin dinlenmesi konusunda tavsiyede bulundu.

Acar, sağlık durumunu iyi olduğunu önemli bir hastalığını bulunmadığını belirtirken sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından da sevenlerine şu mesajı verdi.

Acar,” Bugün sabah itibari ile duyulmasını istememe rağmen Hastanemizin Acil Servisi'nde tedavi altına alınırken görülmem neticesinde çok sayıda telefon ve mesaj ile bana ulaşan gönüldaşlarıma huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.
Sevmek ve Sevilmenin ne kadar yüce bir duygu olduğunu bugün birkez daha yaşadım.
Doktorumuzun kesin talimatları ile 3 gün Malesef saha çalışmalarımıza ara vermek zorundayım. Bu 3 günlük arada tüm teşkilatımız,seçim koordinasyon merkezi çalışanlarımız,ailem ve gönüllüler ekibimiz çalışmalarına devam edecekler ve her türlü sıkıntınızı,Dilek ve temennilerinizi bana ulaştıracaklar. Biliyorum 3 gün bana 3 yıl gibi gelecek ve ben sizlerden kopmamak,Aliağanın DEĞİŞİM'i adına sizlerle sohbet edebilmek adına Sosyal medyada Online olacağım. Sohbet etmek isteyen,tanışmak isteyen, Aliağamızı konuşmak isteyenler,fikirlerini paylaşmak isteyenler bana www.facebook.com/serkanacarorg kişisel sayfamdan ulaşabilirler.Ayrıca siyasi görüşleri farklı olmasına rağmen ortak kaygısı Aliağa olan; bana ve Ekibimize inanan arkadaşlarımızın açmış oldukları www.facebook.com/serkanacargonulluleri adresinden muhabbet etme şansımız var.
3 gün sonra el ele,gönül gönüle ve yüz yüze görüşmek üzere, Selam ve Dua ile.”dedi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894