• BIST 9710.62
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 26 °C

Serkan Acar'dan Ak Partiye yalanlama

Serkan Acar'dan Ak Partiye yalanlama
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Aliağa poyraz gazetesi bürosunda İzmir il başkan yardımcısı uğur Türkan tarafından “Aliağa ak partide iki gündem “isimli haberi Gazete sahibi Erol Özobut’a bizzat yazdırıldığı iddia edilen eklentide şu ifadelere yer verildi.

SERKAN ACAR’DAN AK PARTİ ALİAĞA YÖNETİCİLERİNE YALANLAMA

AK PARTİ İZMİR İL BAŞKAN YARDIMCISI UĞUR TÜRKAN TARAFINDA YAZDIRILDIĞI İDDİA EDİLEN EKLENTİYE YALANLAMA

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Aliağa poyraz gazetesi bürosunda İzmir il başkan yardımcısı uğur Türkan tarafından “Aliağa ak partide iki gündem “isimli haberi Gazete sahibi Erol Özobut’a bizzat yazdırıldığı iddia edilen eklentide  şu ifadelere yer verildi. “Yaşanan bu olaylar karşısında neler düşündüklerini sorduğumuz parti yöneticileri ve aday adayları; Bu tür davranışlar partiye zarar verir, CHP’liler, MHP’liler, BDP’liler partinin zayıflaması için yürüyüşe destek verip bizi yarıştan koparmak isteyeceklerdir. Bizler bu oyuna gelmeden kendi içimizde sorunlarımızı çözmeliyiz dediler.”

Gazetenin resmi internet sitesinde yayınlanan eklentiye Aliağa MHP belediye başkan adayı Serkan Acar’dan Tepki Geldi.

Dün Akşam Saatlerinde binlerce Aliağalının Tansu kaya lehinde Aliağa cadde ve sokaklarında destek yürüyüşü yapmasına provokasyon olarak değerlendiren Ak partili yöneticilerin gazetedeki iddiasına göre Ak partiyi zayıflatmak için CHP’liler, MHP’liler, BDP’lilerin olduğunu açıklamaları Serkan Acar’ı çileden çıkardı. MHP Aliağa belediye başkan adayı Serkan acar yaptığı açıklamada  Tansu kaya şahsına yapılan destek yürüyüşünden tek bir MHP üyesinin dahi bulunmadığını açıkladı.

Acar, “Adalet ve Kalkınma Partisi Aliağa İlçe Teşkilatına Açık Bildirimimdir.  21.01.2014 tarihli , tüm hakları Gazete Poyraza ait olduğu belirtilen,poyrazgazetesi.com internet haber sitesindeki "ALİAĞA AKPARTİDE İKİ GÜNDEM" başlıklı yazının son paragrafında
"Yaşanan bu olaylar karşısında neler düşündüklerini sorduğumuz parti yöneticileri ve aday adayları; Bu tür davranışlar partiye zarar verir, CHP’liler, MHP’liler, BDP’liler partinin zayıflaması için yürüyüşe destek verip bizi yarıştan koparmak isteyeceklerdir. Bizler bu oyuna gelmeden kendi içimizde sorunlarımızı çözmeliyiz dediler." Açıklaması bulunmaktadır.
Eğer böyle bir açıklama doğru ise bilinmesini isterim ki bahsi geçen protestoda Milliyetçi Hareket Partisinin teşkilatlarından hiçbir arkadaşımız bulunmamaktadır. Dolayısı ile Siyasetinizi partimizin teşkilatlarından,şahsıma ve Ekibime gönül verenlerden uzak tutup Niyet okuyuculuğu yapmayınız.
Eğer böyle bir açıklamada bulunulmadı ise lütfen en kısa süre içerisinde bahsi geçen siteye TEKZİP yollayarak Düzgün Siyaset ve Aliağa’nın DEĞİŞİMİ adına bir adım atınız “ dedi

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894