• BIST 8718.11
  • Altın 2245.316
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1766
  • İzmir 7 °C

Sertab Erener: “Ayakları Yere Sağlam Basan Kadınlar İçin Söylüyorum”

Sertab Erener: “Ayakları Yere Sağlam Basan Kadınlar İçin Söylüyorum”
Türk pop müziğin sevilen ismi Sertab Erener, PanoraPark’ta Başkentliler ile buluştu.

SERTAB ERENER: “AYAKLARI YERE SAĞLAM BASAN KADINLAR İÇİN SÖYLÜYORUM”

Türk pop müziğin sevilen ismi Sertab Erener, PanoraPark’ta Başkentliler ile buluştu. Birbirinden güzel şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendiren başarılı isim, “İyi ki geldiniz” diyerek Ankaralıları selamladı.

Düzenlediği konserler ile yaz mevsimine renk katan PanoraPark, sahnesinde 1992 yılında çıkardığı ilk albümü “Sakin Ol” ile müzik dünyasına giriş yapan Türk pop müziğinin sevilen ismi Sertab Erener’i ağırladı. Birbirinden güzel şarkılarını geceye özel seslendiren sevilen isim “İyi ki gelmişsiniz. Mükemmel bir akşamda sizlerle buluşmak ne güzel. İstanbul’un havasından sonra burası çok güzel geldi. Hep birlikte söyleyelim hep birlikte eğlenelim” diyerek konsere start verdi.

“25 YILDIR KONSERİME GELMEYENLERE KAFAYI TAKTIM”

“Aldırma Deli Gönlüm” şarkısı ile yakaladığı ritme, “Zor Kadın” şarkısı ile devam eden başarılı sanatçı, “Konserime daha önce gelen var mı?” sorusunu hayranlarına yöneltti. El kaldırmayan sevenlerine dönerek “Ben 25 yıldır şarkı söylüyorum biliyor musunuz?” diye seslenen Erener kendisini dinlemeye gelen Başkentlileri esprileri ile kahkahaya boğdu. Birbirinden samimi açıklamalarda da bulunan güçlü ses “1997 yılında çıkarmış olduğum “Sertab Gibi” albümümden çok umutluydum ama bu zamana kadar en az satan albümüm oldu. O dönem kıymeti bilinmeyen albümüm şimdilerde en çok sevilen albümüm oldu” diye konuştu.

“AKUSTİK ALANLAR NE YAZIK Kİ YETERSİZ”

Son albümünde yer alan “Tek Başına” şarkısının da birçok seveni tarafından seslendirildiğini söyleyen Sertab Erener “Seslendirilen o videolar ile bir klip çektik. Ben o klibimi ve şarkımı ayakları yere sağlam basan, tek başına mücadele veren bütün kadınlara adıyorum” dedi. Türkiye’de akustik müzik seslendirilecek alanların olmayışından da yakınan Erener “Aralık ayında hazırlamış olduğumuz müzikal performansı sergileyecek bir alan bulabilirsek tekrardan sizlerin karşısına çıkmak istiyorum. Ne yazık ki ne Ankara’da ne de Türkiye’nin diğer illerinde böyle bir alan yok” diye sitemde bulundu. Sevenlerinin yoğun tezahüratı ile karşılaşan güçlü ses, konserin kapanışını “Yalnızlık Senfonisi” isimli şarkı ile yaptı.

“KONSERLER TAM GAZ DEVAM EDECEK”

19 Temmuz’da Serkan Kaya, 2 Ağustos’ta Koray Avcı’ya ev sahipliği yapan PanoraPark’ta Sertab Erener ile devam eden ünlü rüzgârı, 23 Ağustos’ta sahne alacak olan Hakan Altun ile taçlanacak. Konserlerin kapanışı ise arabesk ve fantezi müziğin sevilen ismi Linet tarafından yapılacak. PanoraPark konserleri ile coşkuyu yaşamak ve çift kişilik davetiye kazanmak isteyenlerin konserlerden bir hafta önce toplamda 200 TL’lik alışveriş yapması yeterli olacak. PanoraPark konserlerinin yanı sıra Panora Teras konserleri ile de yaz neşesi yaşatan Panora AVM, bu sahnede de yıldızlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 28 Temmuz Gökhan Türkmen konseri ile müzik keyfi yaşatan gecelere; 18 Ağustos’ta Simge eşlik edecek. Ücretsiz gerçekleşen konserler 8 Eylül’de Fettah Can ile devam ederken, 20 Eylül'de Derya Uluğ ile son bulacak./ EGE BASIN GRUBU aliağa haber izmir

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894