• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 24 °C

Sevdaya Dair` şarkılar

Sevdaya Dair` şarkılar
Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü, ‘14 Şubat Sevgililer Günü’nde ‘Sevdaya Dair’ temalı konserle vatandaşlara özel bir gece yaşattı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestrası, ‘14 Şubat Sevgililer Günü’nde verdiği ‘Sevdaya Dair’ temalı konserde en güzel şarkıları, Bursalılar için seslendirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü, ‘14 Şubat Sevgililer Günü’ nedeniyle ‘Sevdaya Dair’ temalı konserini, Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Osmangazi Salonu’nda gerçekleştirdi. Coşkulu anların yaşandığı konsere, Bursalılar yoğun ilgi gösterdi.

Özel bir repertuvarın hazırlandığı gecede, Büyükşehir Belediyesi Bandosu, Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği bölümleri, Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası ve Karagöz Halk Dansları Topluluğu’ndan oluşan 140 kişilik ekip, Nilüfer Göl’ün şefliğinde aynı sahneyi paylaştı.

Tasavvuftan türkülere, duygusal parçalardan hareketli şarkılara kadar aşka dair en özel eserleri solo ve koro halinde seslendiren sanatçılar, sanatseverlere eşsiz bir müzik ziyafeti sundu.

Dinleyenlerin de şarkılara eşlik ettiği konserin son bölümünde ‘Bursalı mısın kadifeli gelin’ ve ‘Bursa’nın ufak tefek taşları’ sanatseverlerle birlikte seslendirildi. Yaklaşık iki saat süren konserin sonunda vatandaşlar sanatçıları ayakta alkışladı. Gecenin finalinde Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına Muhsin Özlükurt, Orkestra Şube Müdürü Turgay Mercan ve Şef Nilüfer Göl’e çiçek takdim etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894