• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 15 °C

Sezonun İlk Galası ‘El Değmemiş Aşk’ İçin

Sezonun İlk Galası ‘El Değmemiş Aşk’ İçin
2016-2017 sinema sezonunun ilk galası, BKM film yapımı “El Değmemiş Aşk” ile 6 Eylül Salı akşamı Zorlu Cinemaximum’da yapıldı

SEZONUN İLK GALASI ‘EL DEĞMEMİŞ AŞK’ İÇİN!

2016-2017 sinema sezonunun ilk galası, BKM film yapımı “El Değmemiş Aşk” ile 6 Eylül Salı akşamı Zorlu Cinemaximum’da yapıldı! İlk sinema filmiyle seyirci karşısına çıkan yönetmen Umut Kırca ve “El Değmemiş Aşk”ın oyuncuları, davetlilerle birlikte, filmi ilk defa izleme heyecanını yaşadı!

Filmi izlemeden önce kırmızı halı seramonisinde basın ile buluşan Umut Kırca ve oyuncular Emre Karayel, Ceren Moray, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Cem Kılıç, Haldun Boysan, Gülsüm Alkan, Ferdi Akarnur ve Merve Han eğlenceli sohbetleriyle tüm basın mensuplarını güldürdü.

“KENDİMİ METHETMEK İSTEMEM AMA ÇOK GÜZEL FİLM OLDU”

Umut Kırca “Kendimi methetmek istemem ama çok güzel bir film oldu. Umarım sizler de izleyince beğeneceksiniz zaten” deyince Emre Karayel ekledi:  “Hepimizin yüzünü görüyorsunuz zaten, çok mutluyuz” cümlelerini kurdu.

“KLİŞEDEN UZAK KENDİ NAİFLİĞİNDE BİR FİLM”

Ceren Moray ise filmi şöyle anlattı: “Masalsı bir dille anlattığımız sıcacık bir romantik komedi filmi. Hem senaryo öyleydi hem de Umut öyle bir dille aktardı. Klişeden uzak kendi naifliğinde sıcacık çok tatlı bir film oldu. Sıcağın altında yazın çalışmamıza rağmen bizim için tatil gibi bir film oldu.

“KEŞKE HER ERKEĞİN BAŞINA BÖYLE BİR ŞEY GELSE”

Filmde iki aşk arasında kalan Emre Karayel ise “Keşke her erkeğin başına gelse böyle bir şey diyorsunuz, iki  kadın mı benim için yarışıyor ben mi onlar için yarışıyorum belli değil. Bu film aslında tam bir aşk filmi” dedi.

Ardından oyuncular, devam eden projeleri sebebiyle galaya katılamayan oyuncu arkadaşları Mine Teber, Ececan Gümeci, Ümit Erdim ve misafir oyuncular Şafak Sezer, Durul Bazan, Tülay Bursa ve Oya Başar’a da sevgilerini ve teşekkürlerini iletti.

Davetliler; iki aşk arasında kalan Zafer(Emre Karayel)’in eğlenceli hikayesini kahkahalar ile izleyip dakikalarca alkışlayarak taçlandırdı.

Galaya katılanlar arasında oğlunun yönetmeliğini yaptığı filmde büyük bir keyif ve gururla konuk oyuncu olarak rol aldığını söyleyen Oya Başar, Ali Sunal ve annesi Gül Sunal, Cengiz Bozkurt, Erdil Yaşaroğlu, Hamdi Alkan ve eşi Selen Görgüzel, Tarık Ünlüoğlu ve eşi Gülenay Kalkan, Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı, Selma Türkeş, Ethel Mulinas, Ceyhun Fersoy ve eşi Begüm Öner, Didem İnselel, Günay Karacaoğlu ve Celil Nalçakan da vardı.

9 Eylül’de tüm Türkiye’de sinemaseverler ile buluşacak olan “El Değmemiş Aşk”  turneye çıkıyor! Galanın ardından filmin başrol oyuncuları Emre Karayel, Ceren Moray ve Begüm Kütük Yaşaroğlu 8 Eylül’de İzmir’de, 9 Eylül’de Berlin’de, 13 Eylül’de de Bodrum’da sinemaseverler ile bir araya gelerek filmi onlarla birlikte izleyecek!

Filmin konusu:
 
Fanatiği olduğu takıma ve Duygu’ya aşık olan Zafer, bir türlü büyümeyen adamlardan biridir. Bir gün babasının zoruyla kendini istemediği bir evlilikte bulur. Birbirinden komik şekillerde bu evlilikten kurtulmaya çalışan Zafer’in planları beklediği gibi gitmez. Zafer, son düdük çalmadan gerçek aşkın ne olduğunu anlayabilecek midir?

Kahkaha dolu bir seyir vaat eden El Değmemiş Aşk filmi, iki aşk arasında kalan Zafer’in eğlenceli hikayesinde aşktan, dostluktan, aileden bahsediyor./Ege Basın Grubu

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894