• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Sigorta Cini Sektöre Katkı Sağlamaya Devam Ediyor

Sigorta Cini Sektöre Katkı Sağlamaya Devam Ediyor
SİGORTA CİNİ VE SİGORTACILIK MESLEK YÜKSEK OKULU ÖĞRENCİLERİ BİR ARAYA GELİYOR

Klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında bir perakende sigorta mağaza zinciri olarak hizmet veren Sigorta Cini, sigorta bilincini yaygınlaştırma ve sektöre katkı sağlama amacıyla yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

Sigorta Cini ile Mesleki Sohbetler adlı projede ülkedeki Meslek Yüksek Okulları'nın Bankacılık ve Sigortacılık bölümlerinde okuyan öğrencilerle bir araya gelecek Sigorta Cini sektörde çalışmak isteyen adaylara yol gösterecek.

Türkiye’nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri Sigorta Cini, sigortacılık sektöründe öncü adımlar atmaya devam ediyor. Şirket, sigorta bilincini yaygınlaştırma ve sektöre katkı sağlama amacıyla Sigorta Cini ile Mesleki Sohbetler adlı projeyi hayata geçiriyor. Proje kapsamında Meslek Yüksek Okulları'nın Bankacılık ve Sigortacılık bölümlerinde okuyan öğrencilerle bir araya gelecek Sigorta Cini ekibi, yıl içinde belirlenecek diğer okullarda da sektör hakkında bilgilendirici söyleşiler düzenlemeyi planlıyor.

Projenin ilk buluşması 28 Mart Salı günü saat 14.00'te Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencileriyle gerçekleştirilecek. Sektörde çalışmak isteyen öğrencilerin sorularını yanıtlayacak Sigorta Cini ekibi, geleceğin sigortacılarıyla keyifli bir sohbete imza atacak.
'Öğrencilere rol model olmayı hedefliyoruz'

Her geçen gün gelişen ve büyüyen sigortacılık sektöründe öncü adımlar atmaya devam edeceklerini belirten Sigorta Cini CEO'su Pieter-Bas Vos, konu hakkında şunları söyledi: "Sigorta Cini olarak kurumsal sosyal sorumluluk bilinciyle bu projeyi hayata geçiriyoruz. Meslek Yüksek Okulları'nda okuyan öğrencilere rol model olmayı hedeflediğimiz bu proje sayesinde sektör ve sektörün gelecekteki temsilcileri arasında bir köprü görevi görüyoruz. Aynı zamanda başarılı öğrencilere staj imkanı da sağlayacağız."

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894