• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 17 °C

Sıla'nın Heybeden Şarkılar'ına Yoğun İlgi

Sıla'nın Heybeden Şarkılar'ına Yoğun İlgi
SILA HAYRANLARI TİM SHOW CENTER'I DOLDURDU

Solfej Organizasyon ve Kerki Production'un düzenlediği Sıla’nın “Heybeden Şarkılar” konser serisinin yoğun istek üzerine düzenlenen 6’ıncısı dün akşam TİM Show Center’da gerçekleşti. Sıla hayranları Sıla’nın İstanbul’daki 6. “Heybeden Şarkılar” konserinde TİM Show Center’da boş koltuk bırakmadı. Konserde kendi şarkılarının yanı sıra geçmişten bugüne heybesinde biriktirdiği efsane şarkıları da seslendiren Sıla, sevenlerine yine unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserde, dokuz yıllık kariyeri boyunca heybesinde biriktirmiş olduğu şarkılara ve repertuarı dışındaki seçkilerin akustik versiyonlarına da yer veren Sıla, ”Kenar Süsü” şarkısıyla hayranlarını karşıladı. Sahneye ilk olarak parlak kabarık kıyafetiyle çıkan pop müziğinin başarılı ismi, güzelliğiyle göz kamaştırdı.

NAZARDAN DERT YANDI

Konser sırasında küpesini düşüren, ayakkabbısı ayağından çıkan güzel şarkıcı seyirciye karşı nazardan dert yandı. Sıla; “Kurşunlar döktürüyorum yetmiyor, bıktım bu nazardan” diye espri yaptı.

Konsere Efe Bahadır ile oturarak söyledikleri şarkılarla başlayan Sıla, konserin ilk bölümünde kariyerine başladığı yıllardan şarkılarına yer verdi.

Konserin ikinci bölümünde gece mavisi püsküllü bir tuvalet giymeyi tercih eden Sıla, en sevilen şarkılarını seslendirmeye devam etti.

YAKIN ARKADAŞI YALNIZ BIRAKMADI

Heybeden Şarkılar konser serisi ile büyük beğeni toplayan Sıla’yı dinlemeye gelenler arasında yakın arkadaşı Gözde Kansu da vardı. Okyanus şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan başarılı şarkıcı Derya Uluğ’da Sıla’yı dinlemeye gelenler arasındaydı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894