• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • İzmir 8 °C

Şimdi Kazanma Vakti Türkiye

Şimdi Kazanma Vakti Türkiye
Türkiye'nin geleceğine ve güçlü ekonomisine duyduğu güven ile yatırımlarını sürdüren Türkerler Holding

Türkiye'nin geleceğine ve güçlü ekonomisine duyduğu güven ile yatırımlarını sürdüren Türkerler Holding, gayrimenkul projelerinde hem Türkiye’nin hem de yatırımcının kazançlı çıkacağı bir kampanya başlattı. Türkerler, Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara projelerindeki ofis ve konutları, %10 indirimin yanı sıra, %10 peşinat ve 60 aya kadar 0,98 faiz avantajı ile satışa çıkarıyor.

Türkerler Holding, Türkiye'nin geleceğine ve güçlü ekonomisine duyduğu güveni yeni bir kampanya ile destekliyor. Türkerler, Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara projelerinde yer alan konut ve ofisleri çok özel kampanya avantajlarıyla satışa sunuyor. Kampanya kapsamında Mahall projelerinde % 10 indirimin yanı sıra; % 10 peşinat, 12 ve 24’üncü aylarda % 15’lik ara ödeme ve % 0,98 faiz oranı ile 60 ay vade planı uygulanıyor.

MAHALL BOMONTİ İZMİR, AYRICALIKLI BİR YAŞAM SUNACAK

Sektörde 25. yılını dolduran Türkerler İnşaat tarafından, İzmir’in kalbi Alsancak Limanı’nın karşısında, tüm körfeze hakim konumda yükselen Mahall Bomonti İzmir, adını konumlandığı bölgedeki tarihi Bomonti fabrikasından alıyor. 45 bin m2 arazi üzerinde konumlanan projede farklı yaşam tarzlarına göre alternatif daire seçenekleri sunuluyor. Residence anlayışı ile beş yıldızlı otel hizmeti sağlanacak olan konutlar, eşyalı stüdyo, 1+1, 1+1 loft dairelerin yanı sıra 2+1, 3+1 ve 3+1 loft daireler şeklinde satışa sunuluyor. Proje bünyesinde büyüklükleri 88 ile 1.670 metrekare arasında değişen ofisler de yer alıyor.

Mahall Bomonti İzmir’de fiyatlar, seçilen daire ya da ofisin tipine göre değişiyor. Projede daire fiyatları 554 bin TL ile 1 milyon 980 bin TL arasında değişiyor. Ofis fiyatları ise 907 bin TL’den başlıyor. “Şimdi Kazanma Vakti Türkiye” kampanyasıyla % 10 indirimin yanı sıra;% 10 peşinat, 12 ve 24’üncü aylarda % 15’lik ara ödeme ve % 0,98 faiz oranı ile 60 ay vade planı uygulanıyor. Peşin ödemelerde %20 indirim fırsatı sunuluyor.

Tüm ulaşım olanaklarına yakınlığıyla; Konak, Alsancak, Bayraklı, Bornova ve Karşıyaka’nın birleştiği noktada yükselen Mahall Bomonti İzmir, Doğuş Grubu iştiraki d.ream’in birbirinden değerli kültür-sanat performanslarıyla şehrin nabzını tutan benzersiz konsepti bomontiada’yı da şehre getiriyor. ‘bomontiada’ konsepti, İzmir’de yeme-içme, eğlence, alışveriş, iş ve sosyal yaşam alanında trendleri belirleyecek The Populist, Monochrome ve Babylon’un yanı sıra ilk kez burada kapılarını açacak yepyeni konseptleriyle İzmir’in çehresine daha da keyif ve kalite katacak.

MAHALL ANKARA’DA SINIRLI SAYIDA KONUT VE OFİS KALDI

Ankara’nın en prestijli aksı olan Eskişehir Yolu üzerinde yer alan Mahall Ankara, ofis, konut ve alışveriş olanaklarını tek projede buluşturuyor. Yaşamın tüm hızıyla devam ettiği Mahall Ankara, merkezi konumu; seçkin üniversitelere, kamu kurumları ve hastanelere yakınlığı ile öne çıkıyor.

Metrekaresi 43 ile 244 metrekare arasında değişen konutlar, 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4,5+1 olmak üzere farklı yaşam tarzlarını aynı çatı altında buluşturuyor. Projede, yatay ya da kule olmak üzere ihtiyaca yönelik sunulan ofis alanlarının büyüklüğü 104 ila 2 bin 322 metrekarearasında değişiyor.

Mahall Ankara’da fiyatlar, seçilen daire ya da ofisin tipine göre farklılık gösteriyor. Projede daire fiyatları 430 bin TL ile 1 milyon 367 bin TL arasında değişiyor. Ofis fiyatları ise 790 bin TL’den başlıyor. “Şimdi Kazanma Vakti Türkiye” kampanyasıyla % 10 indirimin yanı sıra;% 10 peşinat, 12 ve 24’üncü aylarda % 15’lik ara ödeme ve % 0,98 faiz oranı ile 60 ay vade planı uygulanıyor. Peşin ödemelerde %20 indirim fırsatı sunuluyor.

Basketbol sahası, fitness, açık yüzme havuzu, tenis ve sauna gibi olanakları bulunan Mahall Ankara rezidansları, sakinlerine konforu üst düzeyde yaşatıyor. Proje içerisinde yer alan ve prestijli markalar karmasından oluşan Mahall Meydan Alışveriş Merkezi, rezidans sakinlerine şehir trafiğine girmeden alışveriş ve keyifli mola imkanı sağlıyor. /EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ      www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ    www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ    www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ   www.yenisazan.com

SAĞLIK GAZETESİ

VİVA İNDİRİM GAZETESİ

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER          www.aliagahaber.com

ARASTA HABER         www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET            www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA   www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET        www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR     www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894