• BIST 9046.62
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İzmir 26 °C

Sistem Alüminyum Fuara Damgasını Vurdu!

Sistem Alüminyum Fuara Damgasını Vurdu!
SİSTEM ALÜMİNYUM FUARA DAMGASINI VURDU!

8-11 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleşen 18. Avrasya Pencere Fuarı, katılımcı firmalar açısından geçtiğimiz yıla göre çok daha hareketli ve verimli geçti. Alüminyum özel salonunda bulunan Sistem Alüminyum, en fazla ziyaretçi ağırlayan stantlardan birine sahipti.

ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’nde düzenlenen 18.Avrasya Pencere Fuarı, sektörün en önemli buluşmalarından biri olarak biliniyor. Kapı, Pencere ve Alüminyum Özel bölümlerine sahip olan fuar, bu yıl yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı.

Alüminyum özel bölümünde 14. Salonda yerini alan Sistem Alüminyum, sergilediği kompozit panel ürünleri ile dikkat çekti. Bu yılki fuar standında, alüminyum kompozit panel renk ve dokularına geniş yer ayıran firma, bu seçimi ile ziyaretçilerin dikkatini çekmeyi başardı.

ERDOĞAN YILMAZ: “KOMPOZİT PANEL ÜRÜNLERİMİZ İLE ÖN PLANA ÇIKTIK”

Bu yıl düzenlenen fuarın firmaları adına oldukça keyifli geçtiğini belirten Sistem Alüminyum Mimari Sistemler Satış Müdürü Erdoğan Yılmaz; “ Fuarda alüminyum kompozit panel renk ve desen çeşitlerimizi standımızda sergileyerek, ziyaretçilerimize bu alandaki ürün çeşitliliğimizi anlatmaya çalıştık. Bu fuar için mottomuzu “şehrirenklendir” olarak belirledik ve standımızda dev bir duvar kartelası sergiledik. Gelen yorumlar ise oldukça pozitif ve motive ediciydi. Şimdi ise, sektörün bir diğer önemli buluşması olan 40. Yapı Fuarı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” Dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894