• BIST 9084.03
  • Altın 2325.331
  • Dolar 32.373
  • Euro 35.0126
  • İzmir 25 °C

Siyasi İstikrarsızlığın Vebali Büyük

Siyasi İstikrarsızlığın Vebali Büyük
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / İzmir’in her gün bir başka ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, 1 Kasım genel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Tansu Ka
TANSU KAYA: SİYASİ İSTİKRARSIZLIĞIN VEBALİ BÜYÜK 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
İzmir’in her gün bir başka ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, 1 Kasım genel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Tansu Kaya, seçim bölgesine yaptığı ziyaretlerde vatandaşların yanı sıra esnaf, sivil toplum örgütü temsilcisi ve kanaat önderleriyle de görüşüp partisinin projelerini anlatıyor.
 
Bu kapsamda Bergama ilçesini ziyaret eden AK Partili Tansu Kaya, burada vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların sorunlarını dinleyerek sohbet eden Tansu Kaya’ya büyük ilgi gösteren Bergamalı vatandaşlar, Kaya’ya 1 Kasım seçimlerinde, 7 Haziran'da verdikleri destekten daha büyük destek vereceklerinin sözünü verdi. 
 
Ziyaretleri esnasında önemli açıklamalarda bulunan Tansu Kaya, Türkiye’de yediden yetmişe toplumun tamamını kucaklayan yegâne partinin AK Parti’nin olduğunu söyledi.AK Parti’nin bölgesel bir parti olmadığını belirten Kaya, “AK Parti, Şeyh Edebali’nin ‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ sözünü kendine şiar edinmiş bir partidir” dedi
 
Devlette, dolayısıyla bir ülkede devamlılığın esas olduğunu vurgulayan Kaya, “Türkiye’nin hemen her alanda istikrarını sürdürebilecek nitelikte olan tek parti AK Parti’dir. 13 yıldır AK Parti’yi acımasızca eleştirenlere halk 7 Haziran da iktidar olma şansını da vermiştir. Ancak, bunlar istemezükçü zihniyetin temsilcileridir. Ne kadar ilginçtir ki halkın kendilerine verdiği koalisyon şansını ellerinin tersiyle itmişlerdir. Ülke yönetmek kendilerinin belirlediği delegeler ile genel başkanı oldukları siyasi partileri yönetmeye benzemez. Ülke yönetmek sorumluluk ister. Hiç kimsenin kişisel ve siyasi kaprisleriyle ülkemizin yükselişini engellemeye hakkı yoktur. Kaldı ki burada bir vebal söz konusudur. Bu vebal, 7 Haziran sonrasında Türkiye’nin 13 yıldır her geçen gün biraz daha artarak devam eden yükselişine set çekmeye ve ülkemizin merkezi yönetimini adeta kilitlemeye çalışanların omuzlarındadır. Bu konuda vebal taşıyanlar hesabını sandıkta verecektir. Her şeye ‘hayır’ demeyi siyaset sananlar, uzlaşı siyasetinden yoksunlar ve kendi siyasi çıkarlarını ülkemizin çıkarlarının önünde tutanlar 1 Kasım da hezimete uğrayacaktır” diyerek,1 Kasım'ın Türkiye'nin, milletin ve AK Parti’nin yeniden doğuşu olacağını söyledi.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894