• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 17 °C

Spor Giyim’de E-ticaretin Lideri Barcin.com

Spor Giyim’de E-ticaretin Lideri Barcin.com
İzmir’de kurulup ulusal bir marka haline gelen Barçın Spor, e-ticarette spor ürünleri kategorisinde lider konuma geldi.

SPOR GIYIM’DE E-TICARETIN LIDERI BARCIN.COM

İzmir’de kurulup ulusal bir marka haline gelen Barçın Spor, e-ticarette spor ürünleri kategorisinde lider konuma geldi.

Eski Milli Hakem Ali Barçın’ın, sporcuları mutlu etme fikrinden yola çıkarak kurduğu Barçın Spor, Türkiye genelinde istikrarlı büyümesini sürdürürken e-ticarette de en çok tercih edilen spor mağazası oldu.  

Barçın Spor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Barçın, barcin.com sitesinin Türkiye’nin en çok ziyaret edilen siteler arasında yer aldığını ve spor giyim ürünleri satışı yapan siteler içerisinde de ilk sırada bulunduğunu belirtti. Barcin.com’un Türkiye’de en çok ziyaret edilen ilk bin site içerisinde yer aldığını söyleyen Barçın, sadece spor giyim ürünleri satan bir site için bu düzeyde bir başarının önemine dikkat çekti. Barcin.com’un 2015 yılında yüzde 50 büyüdüğünü dile getiren Barçın, 2016 yılı sonuna kadar da yine yüzde 50 büyüme hedeflerinin bulunduğu ifade etti. E-ticaret satışlarının tüm Barçın Spor satışları içerisinde yüzde 12’lik kısmını oluşturduğunu belirten Barçın, “E-ticaretin tüm satışlar içerisinde aldığı bu pay hem Türkiye’de hem de dünyada iyi bir oran olarak kabul ediliyor” dedi.

Barçın, 2001 yılında barcin.com’u kurarken, insanların internetten ayakkabı satın alabileceğine pek ihtimal vermediğini ancak barcin.com’a olan ilgiyi gördükten sonra bu fikrinin değiştiğini belirtti.
 
E-ticarette de mobil satışların giderek arttığına dikkat çeken Barçın, oluşturdukları profesyonel bir ekibin mobil cihazlar için uygulama geliştirdiğini dile getirdi. Barçın, “Çok güçlü bir e-ticaret sitemiz var. Profesyonel destek alarak kendi aplikasyonumuzu da hazırlıyoruz. Bu iş için ciddi bir bütçe ayırdık. Geleceğin e-ticarette olduğunu görüyoruz. Ancak klasik mağazacılık da hiç bir zaman ölmeyecektir. Bu dengeyi iyi yönetmek gerekiyor” diye konuştu./Ege Basın Grubu

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894