• BIST 9057.99
  • Altın 2291.7
  • Dolar 32.3134
  • Euro 35.1036
  • İzmir 25 °C

Starbucks Alaçatı’da!

Starbucks Alaçatı’da!
KAHVE SEVERLER EŞSİZ STARBUCKS DENEYİMİ’Nİ ARTIK ALAÇATI’DA DA YAŞAYACAK

Starbucks, Alaçatı’daki ilk mağazasını açacak, Alaçatı Ot Festivali ile Starbucks açılışının coşkusu birlikte yaşanacak.

Kahve kültürünün dünyadaki en önemli temsilcilerinden Starbucks’ın, eşsiz kahve deneyimini Alaçatı’ya da taşıyacağı mağazanın açılışı 6 Nisan Perşembe günü yapılacak. Böylece Starbucks tutkunu kahve severler, alıştıkları lezzetlere artık Alaçatı’da da ulaşabilecek.

 

Açılışın, ünlü Alaçatı Ot Festivali’ne denk gelmesi nedeniyle bu yıl Alaçatı’da açılış ve festival coşkusu birlikte yaşanacak. Starbucks partnerleri, 6-9 Nisan tarihlerinde düzenlenecek festivalin açılış kortejinde de yer alarak, herkesi Starbucks Deneyimini yaşamaya davet edecek. Ayrıca festival alanında 4 gün boyunca kahve tadımları gerçekleştirilecek.

 

Alaçatı çarşı girişinde yer alacak olan Starbucks mağazası, tam anlamıyla Alaçatı ruhunu yansıtacak bir tasarıma sahip. Kahve severler Alaçatı’nın deniz, güneş ve rüzgarla özdeşleşen güzelliğini doyasıya yaşasınlar diye iç alanda oturma yeri tasarlanmazken, dış kafede konumlandırılan Alaçatı’nın simgesi sörf tahtaları mekâna ayrı bir hava katacak.

 

Yıl boyunca açık…

 

Starbucks Alaçatı mağazası, dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırladığı ister sıcak ister soğuk içecekleri ve eşlik eden lezzetleriyle yıl boyunca kahve severleri ağırlamaya devam edecek.

 

Starbucks, önümüzdeki Mayıs ayında Çeşme Marina’da açacağı yeni bir mağazayla kahve tutkusunu İzmir’de yaymaya devam edecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894