• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 23 °C

Süper Kahraman POMAN

Süper Kahraman POMAN
Petrol Ofisi’nin yeni kampanyasında, günlük hayatta PO istasyonunda çalışan ama aslında bir süper kahraman olan POMAN’in hikayesini izliyoruz. Kampanyanın hazırlık aşaması yaklaşık iki ay sürdü. Çizgi roman öğeleri için Türkiye’nin en ön

POMAN, EUROPODİZEL İLE YANINIZDA

Petrol Ofisi’nin yeni kampanyasında, günlük hayatta PO istasyonunda çalışan ama aslında bir süper kahraman olan POMAN’in hikayesini izliyoruz. Kampanyanın hazırlık aşaması yaklaşık iki ay sürdü. Çizgi roman öğeleri için Türkiye’nin en önemli illüstratörlerinden Ergün Gündüz ile çalışıldı.

 Kampanyanın animasyon tekniğiyle hazırlanan ilk filminde kahramanın doğuşu anlatılmıştı. “Karlı bir günde, okul aracı kötü yakıt nedeniyle ormanın ortasında kalakalır. Servis şoforü çocuklardan birini yanına alarak Petrol Ofisi’nden temiz yakıt almaya gider. Çocuk, yaşadığı bu acı tecrübeyi hiç unutmaz ve ileride herkese temiz yakıt temin edeceğine dair kendine söz verir. Büyüyünce Petrol Ofisi’nde çalışmaya başlar. Ama bu sadece onun bilinen yüzüdür. Gerçekte o, iyi yakıta ihtiyacı olan herkesin yardımına koşan süper kahraman POMAN’dir. Kullandığı süper teknolojik araç ise, yakıt ikmali sağlayan kurt başlı, tek tekerlekli, enerjisi hiç bitmeyen uçan bir motorsiklet şeklindeki POMOBIL’dir.”

Kampanyanın ikinci filminde, “Karlı bir günde yakıtının donması nedeniyle yolda kalan araca köylü bir adam eski yöntemlerle yardım etmeye çalışmaktadır. Bu sırada POMAN, POMOBIL’i ile uçarak gelir ve yeni nesil araçlar için PO’nun geliştirdiği, -20 dereceye kadar donmayan yeni dizeli “EuropoDizel” ikmali yaparak sorunu çözer.”

Sinan Çetin’in yönettiği reklam filminde POMAN’i ünlü oyuncu Ozan Güven, araç sahibini Murat Pazar canlandırıyor. Köylü rolüyle herkesin sempatisini kazanan yöresel oyuncu ise Sinan Çetin’in keşfettiği amatör bir yetenek. 4 gün süren çekimler Uludağ ve İstanbul’da yapıldı. POMAN’in POMOBIL ile uçtuğu sahneler stüdyoda çekildi ve post-prodüksiyon aşamasında filme eklendi.

POMAN VE POMOBIL’İN TASARIMLARI ALAMETİFARİKA İMZASINI TAŞIYOR.

Reklam Künyesi

Reklamveren : Petrol Ofisi

Reklam Ajansı : Alametifarika

Yaratıcı Grup : Alametifarika (Emre Kaplan, Erdem Suyolcu, Koray Doyran, Uğurcan Ataoğlu, Seden Padır, Oğuz Savaşan, İlkay Gürpınar)

Ajans Prodüktörleri : Sertuğ Alptekin, Yağız Bak

Stratejik Planlama : Oğuz Savaşan

İllüstrasyon : Ergün Gündüz

Yönetmen : Sinan Çetin

Prodüksiyon : Plato Film

Post Prodüksiyon : Post Ofis

Oyuncular: : Ozan Güven, Murat Pazar

Kullanılan Mecra : TV, outdoor, basın

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894