• BIST 9710.55
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 28 °C

Tamer Karaman'dan Esnaf Ziyareti

Tamer Karaman'dan Esnaf Ziyareti
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman siyasi çalışmalarına hız verdi. 2014 yerel seçimlerinde partisinden aday adaylığını açıklayan genç siyasetçi Tamer Karaman

TAMER KARAMANDAN ALİAĞA ESNAFINA ZİYARET

CHP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI TAMER KARAMAN ALİAĞA ESNAFINI ZİYARET ETTİ.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman siyasi çalışmalarına hız verdi. 2014 yerel seçimlerinde partisinden aday adaylığını açıklayan genç siyasetçi Tamer Karaman Aliağa halkı ile buluşmaya devam ediyor. Yediden yetmişe bütün Aliağalılarla kucaklaşmayı hedefleyen Karaman “Herkese kendimizi, partimizi ve felsefemizi anlatacağız. Siyasi görüş ayırt etmeden her kapıyı çalacak, neden aday olduğumuzu, siyasetten ne beklediğimizi, siyasetin Aliağa da nasıl olması gerektiğini konuşacağız. Bunun için bire bir görüşmeler ve toplantılar yapıyoruz” dedi.

Aliağa’nın ana caddesi İstiklal Caddesinde bulunan esnafları teker teker ziyaret ederek hazırladığı broşürleri veren, esnaflarla sohbetler gerçekleştiren CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman esnaflarında sorunlarını dinledi, sorularına cevap verdi.

TAMER KARAMAN “HALKIMIZ GENÇ SİYASETÇİ GÖRMEK İSTİYOR”

Ziyaretlerinde halkın ilgisinden dolayı çok memnun kaldığını dile getiren Tamer Karaman siyasetin gençleşmesi konusunda halkın beklentilerinin de çok yüksek olduğunu dile getirerek “Aliağalı vatandaşlarımızın genç siyasetçilere bakışı beni çok mutlu etti. Girdiğimiz her dükkânda, konuştuğumuz her esnafımız ve vatandaşımız da gençlik vurgusunu hissettim. Gençlerin aktif siyasette rol almasına çok olumlu bakıyorlar ve destekliyorlar. Gençliğin dinamik gücünü hissetmek, genç fikirlerini ve bakışlarını görmek istiyorlar. Samimi olarak bunu söylüyorlar. Siyaset açısından gerçekten çok önemli gördüğüm bu konuyu ziyaretlerimizin genelinde hissetmem bana güç verdi, umut verdi” diye konuştu.

“ALİAĞA ESNAFI SORUNLARI BİLİYOR VE ÇÖZÜM BEKLİYOR”

Esnaf ziyaretlerinde sorunları da dinleyen CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman dile getirilen sorunların genelde aynı konular üzerinde şekillendiğini ifade ederek “ Aliağa’nın esnafları sorunlara duyarlı. Çevrelerinde olup biten her gelişmeyi gayet iyi takip ediyorlar. Sorunların çözümü konusunda istekliler. Bizde bu sorunların farkında olduğumuzu anlattık. Çözüm yollarını paylaştık. Çözüm için birlikte hareket etmenin önemine değindik. Ortak akıl vurgusu yaptık. Düşüncelerin paylaşımının gerekli olduğunu ifade ettik. Yönetimde kentin tüm dinamiklerinin katkısının çok önemli olduğunu söyledik. Gerçek anlamda katılımcı demokrasinin Aliağa için vazgeçilmez bir yaklaşım olduğunu paylaştık.” Şeklinde konuştu. CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman esnaf ziyaretlerinin devam edeceğini de sözlerine ekleyerek “ Aliağa da bulunan tüm esnaflarımıza ulaşmayı istiyoruz. Herkesin düşüncelerini almak ve bu düşünceler ışığında yolumuzu aydınlatmak istiyoruz.” Dedi.

tamer-karaman-esnafziyaret7.jpg

CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman Aliağa İstiklal Caddesinde esnaf turu yaptı. Esnafların ve vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini dinledi, neden aday olduğunu, siyasetten beklentilerini, projelerini ve düşüncelerini paylaştı. Tamer Karaman “ Esnaflarımız ve halkımız Gençlerin aktif siyasette rol almasına çok olumlu bakıyorlar ve destekliyorlar. Gençliğin dinamik gücünü hissetmek, genç fikirlerini ve bakışlarını görmek istiyorlar. Samimi olarak bunu söylüyorlar. Siyaset açısından gerçekten çok önemli gördüğüm bu konuyu ziyaretlerimizin genelinde hissetmem bana güç verdi, umut verdi”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894