• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C

Tanrıkulu'na Foça Mhp'den İtiraz

Tanrıkulu'na Foça Mhp'den İtiraz
MHP Foça İlçe Başkanı Hanefi İspirli'den, İzmir Milletvekili Ahmet kenan Tanrıkulu Açıklamasına İtiraz Hasan Eser / Demokrat Foça Gazetesi Terör örgütü tarafından İzmir'in turistik ilçesi Foça'da gerçekleştirilen kanlı saldırı sonrasında yazılı ve gör

MHP Foça İlçe Başkanı Hanefi İspirli'den, İzmir Milletvekili Ahmet kenan Tanrıkulu Açıklamasına İtiraz

MHP FOÇA İLÇE  TEŞKİLATI, 'FOÇA"DA GÜVENLİK ZAFİYETİ VAR' ELEŞTİRİLERİNE VE ARTAN TERÖRE TEPKİ GÖSTERDİ

Hasan Eser / Demokrat Foça Gazetesi 

Terör örgütü tarafından İzmir'in turistik ilçesi Foça'da gerçekleştirilen kanlı saldırı sonrasında yazılı ve görsel medyada yer alan, 'emniyet güçlerinin zafiyeti olduğu' yönündeki haberlere Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Foça İlçe Teşkilatı tepki gösterdi.

MHP Foça İlçe Teşkilatının düzenlediği basın toplantısında konuşan MHP Foça İlçe Başkanı Hanefi İspirli, eleştirileri şiddetle kınadıklarını belirtti ve kınama gerekçesini, "Foça'mızda Emniyet güçlerimizin zafiyeti olduğu yönündeki yakışıksız, siyasi içerikli ye yıpratmaya yönelik söylemleri şiddetle kınıyorum.Foça Emniyetinin bugünlere kadar tüm görevlerini layıkıyla yaptığına inanıyor ve biliyoruz. Ve bundan sonrada daha üstün bir güçle görev yapacağına inanıyoruz" şeklinde açıkladı.

Terörü lanetlediklerini ve nefretle kınadıklarını da belirten İspirli, artan terör olaylarına tepkisini, "Foça’mızda 2 hatta önce meydana gelen ve iki evladımızın yaşamını yitirerek şehit olduğu müessir olaya değinmek istiyorum. MHP İlçe başkanı olarak tüm teşkilatımız adına bu cinayetleri işleyen katil. Terörist PKK’lıları ve tüm yandaşlarını lanetliyorum. Ülkemizin birçok verinde ve Foça’da, Ülkemizin Bütünlüğüne kasteden bu alçak terör örgütünle mücadele etmek artık sadece Güvenlik güçlerimizin değil, Hepimizin öncelikli görevidir.Öncelikle bu teröristlerle canı pahasına mücadele eden Güvenlik güçlerimize her türlü desteği vermeliyiz. Maalesef Ülke genelinde yandaş ve TBMM’deki destekçilerinden ve siyasi kısmi yanaşıklarından güç alan bu hainler karşısında dik durmalıyız" cümleleriyle ifade etti. 

Foça’da meydana gelen terör olayı sonrasında açıklama yapan MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu’da, Foça'daki terör saldırısının hemen öncesinde bölgede yaşanan büyük orman yangını ve üç kişinin ölümü ile sonuçlanan cinayet olayına dikkat çekmiş ve şöyle demişti: "Burada böyle olaylar oluyorsa, bir gün önce yangın varsa, üç cinayet olmuşsa, bölgede bir takım insanları rahatsız, irite ve tedirgin eden durumlar varsa ve buna da gerekli tedbir alınmadıysa, o zaman evet bunun adı güvenlik zafiyetidir."
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894