• BIST 9036.18
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İzmir 23 °C

Tansu Kaya Bornova'da

Tansu Kaya Bornova'da
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ TANSU KAYA/ https://www.facebook.com/TansuBaskan?fref=ts / Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Eğitim-Bir-Sen Bornova şubesi anlamlı bir program düzenledi. AK Parti Milletvekili adayları Kerem Ali Sürekli ve Tansu Kaya,

Eğitim-Bir-Sen Bornova'dan 'Kutlu Doğum' Programı

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ TANSU KAYA/ https://www.facebook.com/TansuBaskan?fref=ts / Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Eğitim-Bir-Sen Bornova şubesi anlamlı bir program düzenledi. Bornova Mazhar Zorlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Kum Sanatı ve Sema gösterisinin ardından Türkçe seslendirilen ilahilerle devam etti. Etkinliğe Eğitim-Bir-Sen Bornova yönetiminin yanı sıra AK Parti Milletvekili adayları Kerem Ali Sürekli ve Tansu Kaya, AK Parti Bornova İlçe Başkanı Arslan Keskin, MÜSİAD eski Başkanı Cemal Öztürk, Eğitim-Bir-Sen İzmir İl Başkan Yardımcısı Ebru Yücel, Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Aslan, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, Bornova İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necim Eroğlu, Balçova İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Bayhan ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Eğitim-Bir-Sen Bornova İlçe Başkanı Oktay Taşdemir, Kutlu Doğum programlarının birleştirici ve kaynaştırıcı yönüne değinerek, "İnsanlığın medarı iftiharı olan Peygamber Efendimiz, hangi inançtan olursa olsun sırf insan oldukları için insanlara değer vermiştir. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu bu dönemde en büyük şiarımız peygamberimizin sünnetidir" dedi. Başarının sırrının ekip çalışmasından geçtiğini söyleyen Taşdemir, katılımcılara teşekkür ederek, “Bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerine minnettarım” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894