• BIST 9079.97
  • Altın 2307.862
  • Dolar 32.3216
  • Euro 35.03
  • İzmir 19 °C

Tansu Kaya Menemen'de

Tansu Kaya Menemen'de
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Tansu Kaya, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
KAYA: VAAT DEĞİL, TAAHHÜT EDİYORUZ 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Tansu Kaya, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. İzmir Menemen ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Kaya, düzenlediği kahve toplantıları ile Menemenlilerden 1 Kasım için Partisine destek istedi.
 
BEYANNAMEMİZ HERKESİ KUCAKLIYOR
Menemen’in Hasanlar mahallesinde vatandaşlara seslenen  Aliağa eski Belediye Başkanı ve İzmir Milletvekili adayı Tansu Kaya, 1 Kasım seçimlerine giderken AK Parti’nin hazırlamış olduğu seçim beyannamesinin toplumun tamamını kucaklayacak kapsamda olduğunu söyledi.
 
KOALİSYONLARIN AKIBETİ KRİZDİR
Seçim beyannamesinde yer alanların vaat değil taahhüt olduğunun altını çizen Kaya, “Çiftçimizden, emeklimize, memurumuzdan, gencimize kadar herkesi kapsayan bir beyanname hazırladık. AK Parti iktidara geldiği ilk yıllardan son 13 yıla kadar neler yaptıysa aynı şekilde, aynı azimle çalışmaya devam edecek. Biz bu ülkeye yeniden istikrarı getirmek için yola çıktık. 13 yıldır sağlanan siyasi istikrar ekonomimize de yansıdı. Türkiye’nin daha önce hiç görmediği ekonomik büyümeler AK Parti zamanında gerçekleşti. Tek partili dönemlerin yaşandığı istikrarlı dönemler ekonomik büyümeyi getirir, koalisyonlar ise krizlere sebep olur.Biz siyasi istikrarın ve ekonomik büyümelerin devamını getirmek istiyoruz.” dedi.
 
MEMLEKET MESELESİ
1 Kasım seçimlerinin önemine değinen Kaya, şöyle konuştu: “Önümüzdeki 1 Kasım seçimlerini Sayın Binali Yıldırım’ın da dediği gibi memleket meselesi olarak görmeli miyiz, görmemeli miyiz bunu değerlendirmemiz lazım. Bugün Türkiye’nin etrafına baktığınızda Türkiye'nin etrafının bir ateş çemberine döndüğünü görürsünüz. Bu ateş çemberinin ülke sınırları içerisine sıçramaması, bu ateşin bizi de yakmaması adına elimizden gelen gayreti sarf etmek zorundayız. Çünkü süreç hızlı ilerliyor. Zaman acımasız davranıyor. Bugün sınır komşumuz olan ülkeler kendi dertleriyle uğraşırken biz hepsinin derdiyle uğraşmaya onlara yardım eli uzatmaya gayret ediyoruz”
 
BAŞARI SADECE BİZİ SEVİNDİRMEYECEK
Türkiye'nin gerek kendi bölgesinde gerekse dünyada güçlü konuma gelmiş ülkelerden biri olduğunu vurgulayan Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye, son yıllarda yapılan yatırımlarla özellikle ekonomik açıdan dünyanın dikkatini çekmiş bir ülkedir. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında dünyanın ilk 10 ekonomisi içerisinde yer alma hedefine hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Bu nedenle bugün hemen hemen herkesin gözü Türkiye'nin üzerinde. Bizler bunun gayet farkındayız. Bu minvalde 1 Kasım seçimlerinden elde edeceğimiz başarı sadece bizleri sevindirmeyecek. Aynı zamanda bizden yardım eli uzatmamızı bekleyen bütün dünya ülkelerine de seçim başarısı hediye etmiş olacağız.”
 
KUTUPLAŞTIRAN DEĞİL BİRLEŞTİREN PARTİYİZ
Türk İslam coğrafyası üzerinde yaşayan tüm etnik grupların  bugüne kadar birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığını sözlerine ekleyen  Kaya, “Bugün kendi topraklarımız üzerinde yaşanan olaylar gösteriyor ki; bizim bundan sonra da birlik beraberlik duygusuyla birbirimize kenetlenmemiz gerekiyor. AK Parti toplumu kutuplaştıran değil her zaman bir arada tutan bir parti olmuştur. Umuyorum ki 1 Kasım seçimlerinin sonucunda güzel bir tablo ile karşılaşacağız. Çıkacak olan sonuçlar neticesinde hem ülkemiz hem de bizden yardım bekleyen diğer ülkeler huzura ve refaha kavuşurlar” diye konuştu.  
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir  
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894