• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C

Tansu Kaya’dan Köylerde Gece Mesaisi

Tansu Kaya’dan Köylerde Gece Mesaisi
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / Seçim bölgesinde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Tansu Kaya, sürdürdüğü seçim çalışmalarına gündüz kent merkezlerin
TANSU KAYA’DAN KÖYLERDE GECE MESAİSİ
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
Seçim bölgesinde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Tansu Kaya, sürdürdüğü seçim çalışmalarına gündüz kent merkezlerinde devam ederken,  akşamları da köylere giderek,  gece geç saatlere kadar kahvehanelerde köylülerle sohbet ediyor.
 
Bu kapsamda en son Aliağa'nın Güzelhisar köyünü ziyaret eden AK Partili Kaya, köy kahvesinde bir araya geldiği vatandaştan destek isteyerek,  Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Köylü milletin efendisidir’ sözünün tarihte ilk defa AK Parti iktidarıyla karşılık bulduğunu söyledi.
 
1 Kasım’da sandık sonuçlarının değişmediği takdirde siyasi belirsizliğin ve puslu havanın devam edeceğini vurgulayan Tansu Kaya, “Türkiye'nin istikrarını, huzurunu, milli birlik ve beraberliğini yeniden temin etmek için boşa atılacak tek bir oyumuz bile olmamalı” diyerek, köylü vatandaşları bir kez daha AK Parti çatısı altında birleşmeye davet ediyor.
 
 Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda ve ekonomik kalkınma başta olmak üzere Cumhuriyet tarihinin en başarılı döneminin AK Parti dönemi olduğunun altını çizen Kaya, şunları söyledi:  “Bana AK Parti’nin halka söz verip te yapmadığı tek bir vaadini örnek gösterin. Gösteremezsiniz, çünkü partimiz kuruluşundan bugüne hiçbir zaman yapamayacağı, yerine getiremeyeceği, tabir yerindeyse altından kalkamayacağı bir söz vermemiştir. Ne söz verdiyse de ‘halka hizmet hakka hizmettir’ şiarıyla yerine getirmiştir. Birileri çıkıp bol keseden atabilir. Malumunuz bekâra karı boşamak kolaydır. Gittiğimiz yerlerde bize diyorlar ki; ‘biz bunların bize vaat ettikleri projeleri yapamayacaklarını çok iyi biliyoruz. Bunların söylediklerinin yarısını siz söyleseniz 1 Kasım’da oy patlaması yaparsınız’  Ancak bizim siyaset anlayışımızda böyle bir olgu yoktur. Zira günümüzde Kemal Kılıçdaroğlu gibi bazı siyasilerin benimsediği popülist siyaset anlayışı 1970’li yılların Türkiye’sinde kalmıştır. Biz bugün size ne söz veriyorsak yerine getirmek zorundayız. Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, partimizin yeni dönem için hazırladığı projelerini açıkladı. Ne söz veriyorsak, arkasındayız. Yapacaklarımız için yaptıklarımıza bakmanız yeter.”
 
Türkiye'nin son 13 yılda nereden nereye geldiğini, AK Parti’nin Türkiye’ye neler kazandırdığını ve 1 Kasım seçimlerinin önemini köylü vatandaşlar ile paylaşan Tansu Kaya, yaptığı kahve toplantılarında vatandaşların sorunlarını ve çözüm önerilerini de dinliyor.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894