• BIST 9051.7
  • Altın 2297.823
  • Dolar 32.3149
  • Euro 35.0929
  • İzmir 26 °C

Tansu Kaya’dan Sanayicilere Ziyaret

Tansu Kaya’dan Sanayicilere Ziyaret
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / AK Parti İzmir milletvekili adayı Tansu Kaya, Ulukent Sanayicileri Derneği’ne (USAD) yaptığı ziyarette; daha önce Aliağa gibi Türkiye’nin en önemli sanayi
TANSU KAYA’DAN SANAYİCİLERE ZİYARET
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
AK Parti İzmir milletvekili adayı Tansu Kaya, Ulukent Sanayicileri Derneği’ne (USAD) yaptığı ziyarette; daha önce Aliağa gibi Türkiye’nin en önemli sanayi kentlerinden birinde belediye başkanlığı yaptığını hatırlatarak, sektörün sorunları hakkında bilgi sahibi olduğunu belirtti.
 
Ulukent Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ömer Telcioğlu’nu yerinde ziyaret eden Tansu Kaya,  Menemenli sanayicilerden AK Parti'nin tek başına iktidar gelmesi için destek istedi.
 
KAYA: SANAYİ VE SANAYİCİNİN SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUM
Seçim vesilesiyle AK Parti'nin icraatlarını, yatırım planlarını ve 2023 vizyonunu halka bire bir anlatma fırsatını bulduklarını belirten Kaya,  “Sanayi ve sanayici için kendimi şanslı hissediyorum. Daha önce Türkiye’de emsali olmayan Petro-Kimya, Gemi Sökümü, Demir-Çelik ve enerji yatırımları ile kendine has münhasır bir bölge konumunda olan Aliağa gibi Türkiye’nin en önemli sanayi ilçelerinden birinde belediye başkanlığı yaptığım için sanayi ve sanayicinin sorunlarını çok iyi biliyorum” dedi.
 
SANAYİCİYE HER ZAMAN DESTEK OLDUK
Dünyanın hızlı ilerleyişi karşısında, rekabet koşullarının her dakika değiştiği ekonomik düzen içerisinde Türk Sanayicisinin bu koşullara ayak uydurabilmesi gerektiğini sözlerine ekleyen Kaya,  “Siyasi yapının, hükümetin ve bürokrasinin sanayicinin yanında olması gerekiyor. Devlet desteği olmadan sanayicinin sürekli değişen rekabet koşullarına ayak uydurması çok kolay bir iş değildir. Bugün gelişen Türk sanayisi belli bir kalite standartlarını yakalamış durumda. Bugüne kadar hükümet olarak her zaman sanayiciye destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Aynı zamanda sanayi sektöründe çalışan ve asgari ücret ile geçimini sağlayan vatandaşlarımızın aldığı ücret de tatbikî arttırılmalıdır. Çalışanlarımız emeğinin karşılığını almalıdır. Bu ücret artışı sanayicinin rekabet gücünü zora sokacak şekilde değil de devletin sanayiciye uygulayacağı sübvanse önlemler ile yapılmalıdır. Teşvikler bunlardan bir kaçıdır. Vergi ile ilgili yapılacak bir takım yasal düzenlemelerle de maliyet yükü sübvanse edilebilir” diye konuştu 
 
TELCİOĞLU: SİYASİ BELİRSİZLİK SANAYİCİYİ OLUMSUZ ETKİLİYOR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden USAD Başkanı Mehmet Ömer Telcioğlu, siyasi istikrarın iş dünyası için büyük önem arz ettiğini belirterek, ülkede 7 Haziran’dan bugüne yaşanan siyasi belirsizliğin sanayiciyi olumsuz yönde etkilediğini söyledi. AK Partili Tansu Kaya’ya sanayicilerin sorunlarını ve çözüm önerilerini içeren sözlü bir sunum yapan Telcioğlu, Kaya’nın milletvekili seçilmesi halinde sorunların çözümü için elinden geleni yapacağına inandığını ve bu inançla kendisine başarılar dilediğini söyledi.
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894