• BIST 8977.96
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İzmir 22 °C

Tarihçi Yazar Talha Uğurluel Gençlik Kampında Gençlerle Buluştu

Tarihçi Yazar Talha Uğurluel Gençlik Kampında Gençlerle Buluştu
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Manisa’nın Kırkağaç İlçesine bağlı Şehzadeler Kırkağaç Gençlik ve İzcilik Kampı

TARİHÇİ YAZAR TALHA UĞURLUEL GENÇLİK KAMPINDA GENÇLERLE BULUŞTU

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Manisa’nın Kırkağaç İlçesine bağlı Şehzadeler Kırkağaç Gençlik ve İzcilik Kampı'’nda düzenlenen Doğa Kampı 8. Dönemi devam ediyor.  

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelerek Şehzadeler Kırkağaç Gençlik ve İzcilik Kampı'’na katılan 167 gence yönelik seminer düzenlendi. Seminere Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Gençlik Merkezleri Koordinatörü Levent Tokay ve geçler katıldı. Tarihçi Yazar Talha Uğurluel gençlere Büyük Selçuklu ve Anadolu Selçuklu’nun tarihini anlattı.

Tarihçi Yazar Talha Uğurluel Bu topraklarda yaşayan bizler bu toprakları farkında olmamız lazım bu çok önemli geçtiğimiz haftalarda uçurumun kenarından öndü ülkemiz halk sokaklara çıktı bir dik duruş sergiledi. Birde Büyük Selçuklu ve Anadolu Selçuklu’nun Tarihini bilseydi nelere yapardı bilmeden halkımız bunları yaptı. Bu topraklar kolay kazanılmadı 3-5 çapulcuya bu toprakları yerimeyiz o yüzden tarihimizi çok iyi bilmeliyiz dedi.

Seminer sonrası Tarihçi yazar Talha Uğurluel’e teşekkür eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, kamp dönemi içerisinde birçok etkinlik ve aktivite yaparak Manisa’nın tarihi ve turistik yerlerini gezen gençlerle sohbet etti.  

Programda konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, “ Biz size çok umut bağladık. Sizleri çok seviyor ve sizlere değer veriyoruz. Tarihi unutmayan, geçmişini unutmayan ve geçmişte de kalmayan bir gençlik görmemiz için çalışıyoruz. Ülkemizi ileriye taşıyacak olan siz kardeşlerimizsiniz. Tarihini geçmişini iyi bilen bir gençlik bu hedefe varılabilir. Bugün burada Tarihçi Yazar Talha Uğurluel hocamız bizlere tarihi en iyi şekilde anlattı. Sizler inşallah buradan memnun ayrılırsınız. Güzel bir vakit geçirirsiniz” dedi.

Şehzadeler Kırkağaç Gençlik ve İzcilik Kampı'’nda düzenlenen Doğa Kampı 8. Dönemi’nde Kırıkkale, Çankırı, Kayseri, Yozgat, Kırşehir, Kars, Ardahan, Iğdır, Hatay ve Ankara’dan 167 genç yer alıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen kamplarla gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmeleri amaçlanıyor.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894